Passat B5 - кои са най-качествените носачи?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
KGL
Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
Двигател: CUAA 2016
Контакти:

Re: B5- кои са най качествените носачи?

Мнениеот KGL » Пон 02 май 2011 13:28

Аз с такова Mayl HD направих вече 50К, сложих го малко след колегата Светльо с немския ник.
Ако ще си визимам носачи, пак ще са такива!

Потребителски аватар
fichtenweg
Автомобил: Passat B5
Двигател: AHH

Мнениеот fichtenweg » Пон 02 май 2011 18:58

andrey_hr написа:Чисто информативно: Носачи за б5 Meyle HD със доставката от германия от ebay.de купени ми излезнаха 735лева!
До fichtenweg: за тази сряда има запазен ден Пасчо да му слагат новата придобивка :) и в четвъртък ще дойдат и новите гуми ако се спогодим за ДОТ-а с avtogumi.bg. Мерси много колега за помощта!!! :bowdown :beer

:applause: Супер, значи вдругиден да очакваме отзиви :beer

andrey_hr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andrey_hr » Чет 05 май 2011 7:44

То бива комфорт ама чак такъв не съм очаквал. Точно както Светльо каза, колата се усеща много стегната с новото окачване, дано да е за по-дълго. Ще пиша отзиви в темата като понавъртя няколко десетки хиляди км ;)

76presley
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 76presley » Чет 05 май 2011 20:32

Ето Ви най-качествените носачи и то в България на уникални цени:
http://bparts-bg.com/product.php?ProductID=155
http://bparts-bg.com/product.php?ProductID=156
Тези са от евтините:
http://bparts-bg.com/product.php?ProductID=154
:beer :да:

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 05 май 2011 20:35

На мен до колкото ми е известно Лемфьордер подобни комплекти не предлага което ме навежда на кофти мисли а на Мейлето цената е много висока

Потребителски аватар
treniora
Автомобил: Passat 3B5
Двигател: AJM

Мнениеот treniora » Чет 05 май 2011 21:00

KirilGeorgiev написа:На мен до колкото ми е известно Лемфьордер подобни комплекти не предлага което ме навежда на кофти мисли а на Мейлето цената е много висока

Бре и от каде го знаеш това!?!?

Я виж това LEMFÖRDER 27421 01 тук http://webcat-services.zf.com/index.asp?SPR=4

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пет 06 май 2011 9:11

KirilGeorgiev написа:На мен до колкото ми е известно Лемфьордер подобни комплекти не предлага което ме навежда на кофти мисли а на Мейлето цената е много висока

Разбира се, че предлагат.
В Eurocarparts.co.uk ги предлагаха преди известно време по 270 паунда + 30 за доставка до България. Проверено чрез запитване по телефона лично от мен.

76presley
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 76presley » Пет 06 май 2011 9:42

На Мейлето цената е отлична, защото от Германия плс доставката излизат пак толкова,
но естествено Лемфьордера е фаворит на тази цена, тъй като иначе го продават над 1200 лева в БГ,
а те са най-добри - все пак и първоначално ги вграждат тях!
Който пък иска да мине тънко, да си вземе АТЕК или нещо подобно, но аз не съм навит да сменям носачи всяка година или по-често!
Кой както реши! :wink:
:beer

KirilGeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 06 май 2011 12:42

Първоначално се вгражда ТРВ Аз съм питал хора който се занимават с авточасти и нямат интерес да ме лъжат и отговора беше че Лемфьордер комплекти не предлага Това беше преди 6-7месеца в момента не знам А за цената съм писал по напред в темата от къде може да се купи комплект Мейле за 490лв

76presley
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 76presley » Пет 06 май 2011 14:21

Да не го обръщаме на излишен спор, колега, НО:
Лемфьордер със сигурност предлагат комплекти, като дори има и техен номер съответният комплект,
който е посочен от колегата по-горе!
Вярно е, че се вгражда и ТРВ, освен Лемфьордер, дори на някои коли има и от двете марки едновременно!
На моя Пасат съм гледал и почти всички са Лемфьордер с логото на VW-Audi, само
тези правите са ТРВ!
Що се отнася до Мейле за няма и 500 лева от Турция - НЕ БЛАГОДАРЯ!!!
Знам ги аз турските стоки, които достигат до масовия клиент - изглеждат като оригинални, НО... :banghead: scare
Примерно: Слагал съм масло Кастрол, което идва от Турция и по принцип не е менте! :banghead:
След това сложих същия Кастрол, но за който съм сигурен, че е от Германия! :applause: Разликата беше огромна!
Така че аз бих предпочел стока от Западна Европа на малко по-висока цена, отколкото ORIGINAL TURKISH QUALITY scare :banghead:
А за майсторите в България - лъжат и ме мигват, само и само да ти вземат парите, пък уж са добронамерени!
Това си е мое мнение, естествено :!:
:beer

KirilGeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 06 май 2011 18:41

То Мейлето е едно и няма значение дали ще си го купиш от Турция Франция или Германия Тази информация съм я написал с цел да знаят колегите каква му е реалната цената в магазин на дребно в Турция и ако имат път натам да си купят Няма кой да седне да прави ментета на Мейле при положение че има комплект носачи за под 200лв Сега като ти кажа че там може да си купиш Помпадюза на Бош за 460лв нова и ще ми кажеш че е менте и тя Частите са си 100%оригинални просто тукашните търговци ви гърбят много здраво Аз лично нямам нищо против щом ви е по спокойно като дадете повече пари ги давайте :beer

Последна промяна от KirilGeorgiev на Пет 06 май 2011 20:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
treniora
Автомобил: Passat 3B5
Двигател: AJM

Мнениеот treniora » Пет 06 май 2011 19:33

KirilGeorgiev написа:То Мейлето е едно и няма значение дали ще си го купиш от Турция Франция или Германия Тази информация съм я написал с цел да знаят колегите каква му е реалната цената в магазин на дребно в Турция и ако имат път натам да си купят Няма кой да седне да прави ментета на Мейле при положение че има комплект носачи за под 200лв Сега като ти кажа че там може да си купиш Помпадюза на Бош за 460 нова и ще ми кажеш че е менте и тя Частите са си 100%оригинални просто тукашните търговци ви гърбят много здраво Аз лично нямам нищо против щом ви е по спокойно като дадете повече пари ги давайте :beer

Нова 460 да ама евро :beer

ако е 460лв си е чист рециклаж!!!

безплатен обят няма!!!

Потребителски аватар
fichtenweg
Автомобил: Passat B5
Двигател: AHH

Мнениеот fichtenweg » Пет 06 май 2011 21:12

Колеги, прекалено :офф започва да става, особено като се намесват и други части. Може би темата трябваше да се казва: "Кой от какви носачи е най-доволен". Мненията варират много, някои нямат нищо против да ги сменят всяка година (че понякога и преди да е минала година). Други не искат да пръскат всяка година за труд (освен за самите части) или нямат възможност и не могат сами да ги сменят и са решили да похарчат малко повече. Изцяло въпрос на личен избор.

Темата ще е наистина полезна ако се дават конкретни резултати - с каква марка носачи колко км (мисля че го бях споменавал по-рано). Така може да откараме и 120 страници тема, а колегите които решат да я изчетат цялата само ще се объркат.

Нека онези от вас, чиито комплекти са изкарали поне две години, дадат марка и пробег. На някои от вас летвата може да се стори висока, но нека бъде такава - все пак нека имаме извадка за комплектите които изкарват най-дълго.

Аз лично още не мога да се включа, понеже следва да изчакам 1.07.2011 когато се навършват две години от поставянето.

Всички разчитаме на коректна информация :!:

PassatB5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PassatB5 » Сря 18 май 2011 16:13

Здравейте колеги!
Извинявам се ,че ползвам темата,но за да не отварям нова-тази си е за носачи май.. :) Аз в момента съм с TRW,(или поне така пише на някои от тях),които незнам на колко километри са,защото колата дойте с тях,но май са си доста здрави и аз минах доста километри с тях.Сега имам разбити горен ляв носач и долен десен (каквото и да значи това-така ми казаха в сервиз).
Мога ли да сменя само тях 2-та или трябва да сменям целия комплект?
Благодаря предварително! :beer

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Мнениеот dancing_niki » Сря 18 май 2011 19:40

Аз лично сменям който се скапе.

Върни се в “Passat”