emil_p. написа:Колеги, нека тези от вас ,които са с носачи от muftal4o (от ауди форум-а) да кажат горе долу колко км. са минали и дали имат проблеми.
благодаря предварително
emil_p. написа:Колеги, нека тези от вас ,които са с носачи от muftal4o (от ауди форум-а) да кажат горе долу колко км. са минали и дали имат проблеми.
благодаря предварително
Значи тези носачи от "muftal40", които си ги сложих ноември 2009г. (демек изкарали две зими и едно лято, а не казвам километри) вече всички са с нацепени и закъсани гумените маншони на шарнирите. А да, има и закъсани тампони. Явно основния проблем е сместа от които са направени "гумите" им, а това неминуемо води смяна на носачите. Дали ще си купя пак от тези?
kondzhagyulo написа:emil_p. написа:Колеги, нека тези от вас ,които са с носачи от muftal4o (от ауди форум-а) да кажат горе долу колко км. са минали и дали имат проблеми.
благодаря предварителноЗначи тези носачи от "muftal40", които си ги сложих ноември 2009г. (демек изкарали две зими и едно лято, а не казвам километри) вече всички са с нацепени и закъсани гумените маншони на шарнирите. А да, има и закъсани тампони. Явно основния проблем е сместа от които са направени "гумите" им, а това неминуемо води смяна на носачите. Дали ще си купя пак от тези?
Колега, не четеш ли? Проследи темата от начало
penko_pulev написа:Здравейте и от менМалко извън темата... Виждам че има колеги които се интересуват много от километрите, които можеш да изминеш с дадена марка носачи. Нека поста ми не се приема като реклама! Тази фирмичка http://www.polyurethan.me/index.htm
предлага рециклиране на оригиналните носачи в това число на шарнирните болтове и на самите тампони, като гаранцията за услугата е до максимум 1 (една) година без значение колко километра си изминал ( това го знам понеже от любопитство им пратих едно запитване с малко въпроси). Може би имаме колеги които са видели техен представител на пистата в Калояново миналата година. Не знам за тазиИмам познати с други марки автомобили, които вече са ползвали услугите им и са останали учудващо доволни като споделят, че не са очаквали рециклираните шарнири и тампони да изкарат повече от година.Лично аз не съм ползвал услугите им, но съм виждал техни рециклирани шарнири и изглеждат учудващо стабилни с шприцования полиамид вътре и самата заварка за затваряне на шарнира е много професионално направена. А аз искам да помоля ако има колеги които са ползвали услугите им да споделят мнения понеже е интересно да се разбере нещо повече.
Поздрави!
KGL написа:Не съм съгласен с твърдението на ферариста, че гореспоменатите марки трудно обслужват гаранцийте си.
Ако си пазиш документите за покупката и монтажа в читав сервиз, няма проблеми с каквото и да било.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта