Май не ставаше дума за мен

pas1.8mi написа:cekopeko12 написа:Добър ден. Днес закачих колата си на диагностика, изписа имам две проблемни моторчета на централното. Някой ако, може да сподели как се сменят тези моторчета, колко струват и къде се намират точно?
С Б5.5 ли си?Моторчетата са Виетнамски и действително дефектират(като при Г5).Могат да се отворят и ремонтират(почистят).
Netasq написа:Какви дискове и накладки да взема за отзад Awx ? На какви цени са ?
samo_pechka написа:Бош или Валео е? И при двата модела се сменят лагерите, само дето при Валеото е малко по-кофти. Също малко по-кофти е при Валео-то и смяната на четките с регулатора. Абе при Валео вс. е кофти![]()
Според мен - наред, ако трябва и пръстените ( "колектора" ) също и ролката , ако мърда навън-навътре и при въртенето има дисбаланс.
betaserk написа:
Valeo е!![]()
Венцислав Чанков написа:Привет колеги,знам че не е тук мястото,обаче не мога да се оправя с търсачката.Имам масло в антифриза(няма да ви занимавам)моля дайте ми ако може линкове към подходящи теми във форума,благодаря предварително!!!
п.п.Пасат б5,1.9 TDI 110 к.с,AFN