Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
Re: Пасат B5 и B5.5-тунинг,подобрения,ремонти
значи е както трябва
идеята е, че при европейския стандарт има по-добра осветеност на банкета и десния фар свети малко по-далеч от левия. Докато американския е отрязан точно там. Но пък заслепяването при европеския е по-голямо на обектите които са от дясно. Все едно ако срещу теб кара автомобил с десен волан , заслепява точно насрещно движещите се при нормално движение.

VANK01 написа:Аз гледах много-много да не му се пречкам, и за това не видях къде точно е буксата, помпата е на същото място като на клипа, който си линкнал и ако се загледаш към 6.50-6.55 буксата се вижда. Само че пича на клипа е смъкнал цялата предница, а моя човек разкачи въздуховода, смъкна филтърната кутия, бръкна под нея, измърмори "тез букси най ги мразя" и после помпата, която тъкмо се беше включила при загрят работещ двигател за незнам кой си път спря
днес реших да поровя по колата, свалих капака над акумулатора и стигнах до въпросната кутия с компютъра и релетата 323 и 429 , както и бушон 40А. 323 е за помпата, 429 за ECU обаче беше около 12 градуса и помпата не се включи изобщо, та не можах да пробвам да я изключа докато бръмчи :)
Смених си най-после заключалките на облегалките вече си бачкат с моя ключ и облегалките нямат отваряне без ключ.
п.с. търся си фланзи 20-30мм за предпочитане с две двойки отвори по 112мм за стягане към главината и 5х112 за джантата, вътрешен водеш отвор 57,1 външен направляващ на 57,1 може и комбиниране с някой от следните размери за да са по гъвкави 5х120/100/130/114,3/110
колеги интересно ми е какво е Вашето мнение за този пасат.
Мен лично лайстни в цвят ми допадат повече от Highline специално на сивия металик, за черните фарове какво ще кажете ?

Мен лично лайстни в цвят ми допадат повече от Highline специално на сивия металик, за черните фарове какво ще кажете ?

Барнато е ! Но аз не обичам тунингите. Малко са ми напудрени.
фаровете , решетката и огледалата са цигания според мен. И боядисаните преден споилер и прагове не ми допадат , така колата стои много обла. Като диня
Една хубава джанта с правилното ЕТ , окачване , и един Вотекс пакет ако е възможно

Една хубава джанта с правилното ЕТ , окачване , и един Вотекс пакет ако е възможно

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Само за фаровете 1+
Много яко е направен. Наистина хрома на highline лайстните идва too much. Така е по-добре.
- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
DoH_KuXoT написа:колеги интересно ми е какво е Вашето мнение за този пасат.
супер е :)
на мен ми харесват лайстните в цвят вместо черни или Highline. Фаровете много ми допадат, но като че ли на по-тъмна кола... не мога да реша още. Праговете и спойлера също обезличават колата като са в цвят. Черните огледала не са се получили и те нещо. Халогените обаче ми допадат жълти :)
yanio написа:...и един Вотекс пакет ако е възможно
за това ли говориш

Мен ми е много натрупано нещо

айде комби фенове , дерзайте за яката добавка на задния капак

- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Бля... то става мн обло отзаде
ни мъ кефи.

- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Някой да има като моя проблем...... изписва ми на компа, че ми остава нафта за 100км, отивам пълня до горе и поема 29 литра нафта до капачката.Ко праим.
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Не знам къде се продават, просто споделих снимката да е по-уточнено за какво се говори
Иначе мисля, че и от голф ще стане (не съм сигурен за размерите де, някой ако знае да ме поправи).