Passat B8 - обща информация
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Passat B8 - първи впечатления
Някъде мернах, че се активира над 5км/ч, това звучи ли правдоподобно? Май има логика, броните се проектират да поемат удар до тази скорост. 

- netizen
- VW експерт
- Автомобил: ID7 Pro Tourer
- Двигател: APP550
- Контакти:
Бях гледал едно клипче , тестваха точно до каква скорост не работеше... ако го намеря ще го пусна.
- netizen
- VW експерт
- Контакти:
Аз продължавам дас е чудя защо на лепенката на колата единственият размер който пише е за резервна гума и е 125/70/18 и той ама въобще не съвпада с размера на колата 235/45/18 (215/55/17) с 36мм е по-ниска.
Та се чудя за всеки случай дали да не си взема една 125/70/19 патерица, проблема е, че май тези които се намират са с централен отвор 66.1
Та се чудя за всеки случай дали да не си взема една 125/70/19 патерица, проблема е, че май тези които се намират са с централен отвор 66.1
- lord_aggo
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2016 DFCA
Някой ползва ли car net?
Гледам, че искат 155 лв за едногодишен абонамент guide & infrom, ама ми се струва малко useless
Гледам, че искат 155 лв за едногодишен абонамент guide & infrom, ама ми се струва малко useless

- lyubohar
- Автомобил: Passat B8 Lim HL
- Двигател: EA288 2L TDI 150
Пълна глупост е. Имах две години, веднъж си дръпнах предварително зададен маршрут с него и това е. Сега нямам и не ми липсва.
- netizen
- VW експерт
- Контакти:
Безсмислено е общо взето. Сега ако ти е важно да знаеш на какво налягане са ти гумите докато колата е в гаража примерно... или колко нафта имаш :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Car net има една много яка функция, казва се online POI или нещо такова.
Сложил съм сим карта с мобилен интернет и много лесно мога да намеря хотел, офис на фирма или друго онлайн, без да го има като POI в картата на Discover Pro. От там ми прехвърля координатите към навигацията, която генерира маршрута. Висчко това става бързо и без да съм свързал телефон към колата.
Сложил съм сим карта с мобилен интернет и много лесно мога да намеря хотел, офис на фирма или друго онлайн, без да го има като POI в картата на Discover Pro. От там ми прехвърля координатите към навигацията, която генерира маршрута. Висчко това става бързо и без да съм свързал телефон към колата.
- netizen
- VW експерт
- Контакти:
Така е, да. Но честно казано в 99% от времето карам с Waze заради народната милиция и ми идва излишна тази екстра с POI-тата.
-
- Автомобил: Passat Variant B8FL DSG7
- Двигател: DTSB
Здравейте, изпращам снимки на кората за инструменти на В8. При мен резервната гума е пълноразмерна 215 55 R17.
Номера на вложката за инструменти е 3G0 012 021AT (3G0 012 115H). Кората не може да слезне на долното ниво - вложката е по-висока. За да слезне надолу трябва да се махнат пластмасите оградени в червено.
Относно регенерациите: около 3 пъти на резервоар (980 - 1100 км) - при зареждане, към 1/2 и към 1/3 резервоар.
Автомобила е: Passat Variant 2015; 2,0 TDI 150 кс.
Номера на вложката за инструменти е 3G0 012 021AT (3G0 012 115H). Кората не може да слезне на долното ниво - вложката е по-висока. За да слезне надолу трябва да се махнат пластмасите оградени в червено.
Относно регенерациите: около 3 пъти на резервоар (980 - 1100 км) - при зареждане, към 1/2 и към 1/3 резервоар.
Автомобила е: Passat Variant 2015; 2,0 TDI 150 кс.
- fitnes
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: TSI 180
Kolyo B8 - Много полезна информация. За което благодаря.
Значин с този тип стиропор не става да се ползва по-ниското ниво на багажника.
Пречката изглежда стиропора на последната снимка, тъй като е доста висок.
Остава да разберем дали другия тип, който е за слагане в резервната гума ще стане.
Би трябвало, но ако някой има такъв нека сподели :)
Значин с този тип стиропор не става да се ползва по-ниското ниво на багажника.
Пречката изглежда стиропора на последната снимка, тъй като е доста висок.
Остава да разберем дали другия тип, който е за слагане в резервната гума ще стане.
Би трябвало, но ако някой има такъв нека сподели :)
netizen написа:Аз продължавам дас е чудя защо на лепенката на колата единственият размер който пише е за резервна гума и е 125/70/18 и той ама въобще не съвпада с размера на колата 235/45/18 (215/55/17) с 36мм е по-ниска.
на В7 нямах резервна , само спрей и компресор, взех от мерцедес 16", за целта си поръчах 4 втулки 66.6 към 57.1 ако решиш да взимаш мерцедесова джанта имаш подарък втулка. Само даваш адрес и ти я пращам

- netizen
- VW експерт
- Контакти:
Благодаря!
А мерцедесова патерица или пълноразмерна взема ?
А мерцедесова патерица или пълноразмерна взема ?
- Kapon4o
- Автомобил: VW Passat
- Двигател:
Здравейте,
С другата пластмаса също не става да се свали кората на долното ниво, ако има пълноразмерна гума.
Аз искам да попитам друго - как се сваля/маха изцяло тази кора, защото аз не успях да я сваля напълно от багажника има ли някаква техника?
С другата пластмаса също не става да се свали кората на долното ниво, ако има пълноразмерна гума.
Аз искам да попитам друго - как се сваля/маха изцяло тази кора, защото аз не успях да я сваля напълно от багажника има ли някаква техника?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
И аз не успях единствения път когато пробвах.