Apokaliptiko написа:Аз мисля, че 30мм. са много за отзад. Ако разбира се, тая кола вози хора.
Защо да е опасно?Точно,че колкото е по-голям фланеца е толкова по-добре.В моят случей ще е преходен и минимума е 25мм.(от 5х112 към 5х130(екстремен минимум 20мм).Ако отпред дойдат 30мм,отзад ще са 35 или колкото излезнат през 5мм.Да не говорим,че при колегата на ЕТ39 с фланец 15мм застава така,което при мен ще рече 25мм(ориентировъчно).
DoH_KuXoT написа:mupk0 написа:Apokaliptiko написа:mupk0 написа:колега тея джанти с кво j са? на а4 калниците са същите сигурно :) гледам етто ти с фланците се върти около 20 ..и отзад що изглежда все едно е с камбър. поне от телефона така изглежда
Ето параметрите 7J x 15 ET39 5x112 джантите са на Ауди а4 след 2002г.
Тук е цялата им информация. А за камбъра, е визуална измама. Понеже допрях телефона на вратата и може да съм дал лек ъгъл.
http://www.original-felgen.com/8e0601025z17.html
ет от 25 отпред стои супер.значи смело ще взимам отпред 35/30мм фланци. за нещо такова бях питал назад из темата.благодаря
малко смело сметна задачата с 3 неизвестни. Според мен не може да съдиш по това как стои на пасата с това как ще стои на ауди а4.
ЕТ- само по себе си не означава нищо. ЕТ е разстояние межди 1(централната делителна линия на джантата между бордовете) и 2(равнината на на която ляга джантата). Вече си се усетил предполагам, че равнината на която ти ляга джантата (диска на главината) не е същата като на пасат, второто неизвестно е колко е дълбок калника, пак няма как да са еднакви.
Да разбира се и двете са коли и горе долу нещата ще са еднакви, но според мен трябва да подходиш малко по задълбочено.
Предполагам че параметрите на колата са еднакви с моята(айде за 5мм няма да е проблем),а и да не забравяме ,че лесно се намаля,но не се увеличава фланеца :D