znainainai написа:Namesata написа:Относно дизел или бензин като видя болид от F1 TDI CDTI или някакви други съкращения тогава ще го призная за гориво.
А случайно да си чул че 24ч. на ЛьоМан ги спечели Аudi TDI![]()
Дизела е температурно уравновесен мотор и носи да го караш бавно натоварен. Ако закачим по едно ремарке и тръгнем да изкачваме наклон със постоянна ниска скорост примерно 20км/ч бензинката може да повърне през разширителното казанче. Аз съм влачил 15км познат на въже на 40* околна температура в градски условия и стрелката на охладителната течност по нагоре от 90* не я видях а и колата не се усещаше да е натоварена.
Това че дизата имала скъпа поддръжкаКогато всичло е наред няма какво да поддържаш. Веднъж на 3-4г подгревни свещи ,акумулаторът е на късмет колкото изкара, ако не прекара вода (заради качествено гориво) по горивната с-ма работа нямаш. В най-лошият случай да ти текне помпата макс до 200лв се ремонтира.
Това за старите чепели (предкамерните) при TDI всичко е същото само заради електрониката ремонта може да се оскъпи но части се намират вече.
И най-хубавото айде да превземем едно езеро (локва) със дълбочина 40см да видим какво ще стане. Аз ще мина и ще замина ааааааааааа грешка ще се върна да те изтегля понеже като ти се намокри капачката на делкото и приключваш спортна дейностНа моя чепел няма какво да му се намокри единственно трябва да се съобразявам със дълбочината на водата нещо със което се свиква. Щом има въздух и гориво колата върви и друго не и трябва в такъв случай изводът е Diesel Ruuuuuulz.
Поздравления колегата е абсолютно прав.