Passat B6 няколко въпроси и мнения
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Няколко въпроси и мнения за един Passat B6
Вътре в самият съд в който седи самият филтриращ елемент нямаше нищо 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Улее, това е неочаквано. Ако искаш да питаш нещо - каквото мога ще отговоря - моят е от магазина , карам го вече 90 000км, но мотора ми е BKP- питай - книжката ми е на BG.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Прочетох темата
и ще дам съвет.
Внимавай, утре бащати да не ти доведе и жена в къщи
Не се стърпях. Продавай я ако можеш. Тея пасати не се правят в гаража.

Внимавай, утре бащати да не ти доведе и жена в къщи

Не се стърпях. Продавай я ако можеш. Тея пасати не се правят в гаража.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Колега с пасата б6-като ти чета нещата ти ме отказваш тотал от по-нов модел!Тури му табела и дири нещо читаво.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Никой не е казал, че ще я правя в гаража. Но не виждам смисъл за една смяна на масло да бия път до Плевен за да ми го сменят в "оторизиран сервиз". Колата не е гаранционна и не виждам смисъл да търча за най-малкото нещо там.
Ииииии дааааа, прав е последният писал колега, както казваше навремето един Бг министър: "За Бога, братя, не купувайте!"
Повече никога кола от VAG групата, не и втора ръка.
Ииииии дааааа, прав е последният писал колега, както казваше навремето един Бг министър: "За Бога, братя, не купувайте!"
Повече никога кола от VAG групата, не и втора ръка.
- vladobg78
- Автомобил:
- Двигател:
По-скоро трябва да кажеш-повече никаква кола на старо колега
, защото и да не е от VAG групата като е стара винаги може да има изненади.За щастие досега на старо съм попадал на читави коли. Рено 19 на много здраво попаднах преди години и то от Горубляне купено. Дано и сега е така с VW-то.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Имаме и Шкода Октавия от първите, произведена 1998 година. Купихме я 2006, и грешката направена със закупуването и се повтаря с въпросният Passat.
Просто трябва много да се внимава при покупката на кола, особенно ако е произведена в началните години на даденото поколение, защото т.нар. "Детски болести" не са отстранени
Просто трябва много да се внимава при покупката на кола, особенно ако е произведена в началните години на даденото поколение, защото т.нар. "Детски болести" не са отстранени

Последна промяна от Aimbotfan на Пон 28 ное 2011 1:21, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Не е така. Бих те поправил.
Никога нова кола!!!
Твоята нова струва от 50 хил. лв нагоре. Е какво правим. 18<50
Грешката е генерална и не е само в колата. Купена е на бързо от баща ти, без едни 100лв. за диагностика. Удряна. Каквато и да е марката резултата ще е такъв в най добрия случей. Просто са го измамили. Давай я на някой за 10-12хил.лв ако можеш.
Поправих цифрите.
Никога нова кола!!!
Твоята нова струва от 50 хил. лв нагоре. Е какво правим. 18<50
Грешката е генерална и не е само в колата. Купена е на бързо от баща ти, без едни 100лв. за диагностика. Удряна. Каквато и да е марката резултата ще е такъв в най добрия случей. Просто са го измамили. Давай я на някой за 10-12хил.лв ако можеш.
Поправих цифрите.
Последна промяна от Гергин на Сря 19 яну 2011 19:51, променено общо 4 пъти.
колега бьркаш цената е 45, за 10-12 струва грозното дърто дърво В 5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Новият Пасат B7, изпълнение Comfortline с двигател 1.8TSI 160к.с. струва 39 990лв с ДДС 
Това от страницата на VW България

Това от страницата на VW България

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Точно твоята е струвала нова над 55к, сега Б7, със същия мотор, но със по-богато оборудване е по-евтин. Криза е!!! 

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Значе купихме си и ние пасат 6
2006-7г. 2,0 На реални 77 000 км. от Познат на наще !
По - късно ще сложа снимки но като я гледам пласмасите ми се
струва ,че са я минали с препарат който е разял горното
гумено покритие върху пласмасите !
Иначе найстина е имала удар отзад бронята е сменена острани на снимките не трябва да е така !
Но кола без удар реално няма не е бил според мен удара толкова жесток !
Иначе воланчето боцка скоростнич лост също седалка .... педалите са ежко бежко !
Личи се ,че е малко карана ! Ако цената ти е дават за разбираема си заслужава !
Иначе ако е карана в чужбина е е бласната там трябва да се отбележе в историята на колата !
Аз на времето си купих кола с сервизна история от Италия беше с ударен калник и спукан фар пласмата !
В което ми показаха и снимки като направихме сверка на колата в оторизиран сервиз ! ... И беше правена там !
Иначе за паста не знам какво да кажа за обурудването то и моя е дет се вика малко базов но ...
Важно е състоянието ...
2006-7г. 2,0 На реални 77 000 км. от Познат на наще !
По - късно ще сложа снимки но като я гледам пласмасите ми се
струва ,че са я минали с препарат който е разял горното
гумено покритие върху пласмасите !
Иначе найстина е имала удар отзад бронята е сменена острани на снимките не трябва да е така !
Но кола без удар реално няма не е бил според мен удара толкова жесток !
Иначе воланчето боцка скоростнич лост също седалка .... педалите са ежко бежко !
Личи се ,че е малко карана ! Ако цената ти е дават за разбираема си заслужава !
Иначе ако е карана в чужбина е е бласната там трябва да се отбележе в историята на колата !
Аз на времето си купих кола с сервизна история от Италия беше с ударен калник и спукан фар пласмата !
В което ми показаха и снимки като направихме сверка на колата в оторизиран сервиз ! ... И беше правена там !
Иначе за паста не знам какво да кажа за обурудването то и моя е дет се вика малко базов но ...
Важно е състоянието ...
Хмм, Аз ползвам масло Мотул мисля, че 505.01, но гледам не пише, че е за коли с DPF, а моята е такава.
Карам вече 10к км с него, досега не е светвала лампа нещо, ама и често излизам на магистралата да я продухам.
Между другото днес ми изписа съобщение да си проверя накладките. Горе-долу какви пари са?
2005 Пассат Б6 2.0ТДИ 140 коня ДПФ, ДСГ.
Карам вече 10к км с него, досега не е светвала лампа нещо, ама и често излизам на магистралата да я продухам.
Между другото днес ми изписа съобщение да си проверя накладките. Горе-долу какви пари са?
2005 Пассат Б6 2.0ТДИ 140 коня ДПФ, ДСГ.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами задните, понеже само тях сме купували са или 78 или 98 лева. Марката мисля, че е TEXTAR
Утре ще мога да дам повече подробности.
P.S. Комплект задни накладки марка TRW са ни излезли точно 78лева, миналата година октомври месец

P.S. Комплект задни накладки марка TRW са ни излезли точно 78лева, миналата година октомври месец

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги пак имам няколко питания, и затова повдигам отново темата.
Въпросната ни колица, странно защо вчера след 30 минути работа на място и после 2 километра каране с 30км/ч(карах младоженци на една сватба, но за това по-натам), и после пак 20 минути работа на място вдигна температурата едвам едвам до 70 градуса. Външната температура беше около 1,5 градуса Целзий. При каране с по-висока скорост, колата загрява нормално до 90. Нормално ли е това, и ако не е, къде може да е причината?
Също така вчера ми направи впечатление, че понякога( не винаги) като съм на първа предавка, или задна, не иска да изключи, за да мина на неутрална, или да премина на по-висока предавка. Маховика дали е започнал да си ходи, както някой беше написал по-горе?
Въпросната ни колица, странно защо вчера след 30 минути работа на място и после 2 километра каране с 30км/ч(карах младоженци на една сватба, но за това по-натам), и после пак 20 минути работа на място вдигна температурата едвам едвам до 70 градуса. Външната температура беше около 1,5 градуса Целзий. При каране с по-висока скорост, колата загрява нормално до 90. Нормално ли е това, и ако не е, къде може да е причината?
Също така вчера ми направи впечатление, че понякога( не винаги) като съм на първа предавка, или задна, не иска да изключи, за да мина на неутрална, или да премина на по-висока предавка. Маховика дали е започнал да си ходи, както някой беше написал по-горе?