Екстри на пасат б3
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Екстри на пасат б3
А да Ви питам, виждал съм под тънките лайсни примерно има едни като тръби - 2 на брой на всяка врата...Когато махах тънките и слагах широките лайсни моя нямаше такива, та въпроса ми е за какво служат и да ме е яд ли, че не съм ги сложил? Все пак предполагам, че не са за естетика(все пак не се виждат) предполагам, че са със структурна цел поставени, но пък защо не всички ги имат -един вид екстра за сигурност? Поздрави 

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тръбите са за сигурност и в интерес на истината съм ги виждал само на пасат с тънки лайсни..
- passat19911800
- Автомобил:
- Двигател:
Тръбите са за безопасност, усилват вратата, при удар. Сега видях, че се продава една ВР6 в Пловдив, добре изглежда отвън но няма снимки как е отвътре. Продава се и една в София с почти всички екстри за модела плюс газова инжекция. Това е върха на сладолед. Ако искаш върха, търси си такъв автомобил, но да знаеш, че поддръжката и данъците за няколко години напред, ще излязат по-скъпо, отколкото ако си оправиш товята и я караш поне още пет -шест годинки.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
passat19911800 написа:оправиш товята и я караш поне още пет -шест годинки.
Как 5-6 колега
, тука ги гласим за поне още 10...

ПС. А дали би било възможно без невероятни преправяния да се сложат тези "тръби" под широка лайсна?

- pe6kata
- VW експерт

- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
оригинално ги има и под широката лайсна. Нямат разлика дали са за широката или тясната лайсна.
хващат се с два болта в двата края на вратата. Според мен ако ги няма, то е защото някой ги е махнал...
хващат се с два болта в двата края на вратата. Според мен ако ги няма, то е защото някой ги е махнал...