Колебание за покупка на Passat 5.5 1.9TDI

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Re: Колебание за покупка на Passat 5.5 1.9TDI

Мнениеот Bundy » Сря 20 апр 2011 18:17

Тази тема,ако се пусне във форума на Ауди,съм сигурен че всички ще казват че а4 е по-добрият вариант! Просто,пак се потвърждава становището,че всеки си лансира неговото

Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Сря 20 апр 2011 18:36

volverine написа:Привет на всички, първо поздрвления за форума много добър и изчерпателен в повчето отношения.
И така, да карам по същество, от скоро съм се запалил на тема пасат 5.5 седан 1.9/131к.с. това казаха е двигателя.
И за да не пускам нова тема, и да ставам банален с въпроса как е като поддръжка 5.5 ще помоля за линк или нещео подобно с цените за услугите по подръжката, понеже днес ме стреснаха с шокиращата за мен сума за смяна на ангренажен ремък 1500 лв. :shock . Това наистина ли е така.
П.П. Извинявам се на колегата затова че му ползвам темата. И както каза той "чакам и други мнения"

1000 лв. :да: Водна помпа,антифриз,масло и филтри,2 ремъка (без за климата)ролки + обтяжният механизъм за пистовия ремък-само той е над 200 лв. :!: В това число и ролката на алтернатора,която дори и да ти кажат,че работи,по-добре я смени,щото после има кофти механично-финансови последствия :banghead: Струва 80-100 лв. зависи марка,място и т.н.!В общи линии това е,аз смених всичко,труд 100 лв. и излезе толкоз :да: Първоначалното е най-кофти като е нов внос,щото всичко е заедно,после вече почват да се разминават във времето консумативите и е малко по-леко :roll:

Последна промяна от RadoShopa на Сря 20 апр 2011 19:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 20 апр 2011 18:56

Bundy написа:Тази тема,ако се пусне във форума на Ауди,съм сигурен че всички ще казват че а4 е по-добрият вариант! Просто,пак се потвърждава становището,че всеки си лансира неговото

Така е, колега. По същия начин в Рено форума ще кажат Лагуна, във Алфа Ромео - 166 и т.н. Няма по-добър вариант - има по-изгоден и по-подходящ. Не може еднозначно да се отсече еди си коя кола е по-добра от еди си коя. Всяка си носи предимствата и недостатъците. :beer

Потребителски аватар
volverine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот volverine » Чет 21 апр 2011 8:16

Благодаря за отговорите, извода е че парите за поддръжка са си нормални за такъв клас автомобил.

Потребителски аватар
slavi13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavi13 » Съб 28 май 2011 0:41

на каквато и кола да се спреш, неотивай сам, вземи някой приятел с теб който разбира, че като те усетят по въпросите който задаваш колко си на "ти" с техниката и ще те подведат. Иначе добре си се ориентирал.

Върни се в “Passat”