18" джанти на Б5-мнения на колеги каращи с такива джанти

Техническа и сервизна информация за Passat
K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Re: 18" джанти на Б5-мнения на колеги каращи с такива джанти

Мнениеот K » Вто 22 ное 2011 21:18

Тони1 написа:философските притчи :Mr Green Fun че 16-17 на пасат изглеждат готино mhihi ще вози добре,но за да изглежда тази кола добре и да стъпа в завоите 18 е оптималното,за мен лично 19 говорим за оригинални колела минавал съм със 100 през трамвайни релси в софия и освен скъсана гума джантата ми беше права :mrgreen: .Визията е scare или поне така правеха хората ,докато карах зад пасата ми с новият ,рейндж роувър които по принцип не остава незабелязан в случая погледите бяха върху пасата е вярно няма само джанти на него facepalm ,разбира се всичко си има цена с това трябва да започнете като се ослушвате за такива инчове death

Това кое изглежда добре и не, е малко субективно, не мислиш ли :) Свикнал си с 19-ки и 16-ките ти се струват леш.

Малко необосновано само да те заглеждат по улиците и при първата дупка да хвърляш 300лв. за гума не го разбирам.

Ако не се лъжа ти беше писал, че хвърляш карета и носачи с 19-ките за норматив. :)

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Вто 22 ное 2011 21:41

Почвате да се дразните ми се струва.Всеки си избира сам. :screwy

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Вто 22 ное 2011 21:51

Apokaliptiko написа:Почвате да се дразните ми се струва.Всеки си избира сам. :screwy

:да:

p.s. хвърлях за норматив гуми и карета заради същото "каране" заради,което минах и през релсите а не на всяка дупка :wink:

Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Вто 22 ное 2011 21:56

Смятам,че автора на темата е разбрал вече за какво иде реч от тези 4 страници "джанти бате" 8) Изказаха се,както се казва-мало и голямо,конкретно хората с такива коли love.vw !Оттук натам вече всеки сам си решава-било според възможностите,било от приоритетите в живота и т.н. :!: Аз знам,че всяко удоволствие се заплаща по един или друг начин (като с мацките,а :lol: )!Другото е,че "Хубаво и Евтино НЯМА" :wink:

В крайна сметка кеф цена няма,ако например изпаднат добри джантета от закъсал (заблуден) човек,що пък да не се пробваш...?Въпроса е просто ако решиш да ги продаваш да си вземеш що годе същите пари,за които си ги купил......иначе всички знаете за новото-излизаш от магазина си си 30-40% назад вече,но пък в душата ще е КЕФ,което също не е малко... :beer

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Вто 22 ное 2011 22:01

RadoShopa написа:Смятам,че автора на темата е разбрал вече за какво иде реч от тези 4 страници "джанти бате" 8) Изказаха се,както се казва-мало и голямо,конкретно хората с такива коли love.vw !Оттук натам вече всеки сам си решава-било според възможностите,било от приоритетите в живота и т.н. :!: Аз знам,че всяко удоволствие се заплаща по един или друг начин (като с мацките,а :lol: )!Другото е,че "Хубаво и Евтино НЯМА" :wink:

В крайна сметка кеф цена няма,ако например изпаднат добри джантета от закъсал (заблуден) човек,що пък да не се пробваш...?Въпроса е просто ако решиш да ги продаваш да си вземеш що годе същите пари,за които си ги купил......иначе всички знаете за новото-излизаш от магазина си си 30-40% назад вече,но пък в душата ще е КЕФ,което също не е малко... :beer

Подкрепям те.Всичко тук се изчерпа. :да:

Потребителски аватар
viktoris
Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
Двигател:

Мнениеот viktoris » Сря 23 ное 2011 1:53

Еми определено много съм благодарен на всички за мненията.....то много ясно че всеки има мнение, защото сме различни хора,няма смисъл да спорим ....просто си говорим,и споделяме впечатления ,.....

От както пуснах темата до сега си представям че карам с 18",в смисъл пазя се от дупки с повишено внимание...и чесно да ви кажа поне 2-3 пъти до сега да съм скълцал гумата или да съм изкривил джантата ако бях наистина с 18"....не става ....при нас пътищата са много зле...около Монтана до София,Плевен,Видин ходих....все някъде изпускам фронта.....

... за сега съм решил да търся 17"

Проблема е че и днес цял ден търсих хубави джанти по София да видя ,но не можах да си намеря....по миналата седмица си бях харесал едни що годе хубави ,но сега и тях ги няма :banghead:
Харесах си днес едни17 " RS DESIGNE пише на тях....и Made in Germany

Какво ви е мнението за тях здрави ли са ?

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Сря 23 ное 2011 8:04

Да тука си прав за определени участъци от пътя.Аз редовно пътувам от Русе до Видин и нещата са меко казани зле там Бяла слатина района е просто за книгата на Гинес.Но пак се справа човек е не съм го минавал никога с 18-19 цола но с 17 цола бях на 300% внимание.А ти щом 15-16 цола късаш гуми незнам 17 цола ще трябва с метлата да ги събираш. :beer

Потребителски аватар
viktoris
Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
Двигател:

Мнениеот viktoris » Сря 23 ное 2011 20:45

Абе не съм късал гума до сега с 16"-ките за щастие, но си мисля че ако бях с 18" да е станало до сега много пъти....

apokaliptiko като дойдеш насам другия път ,ако нямаш нищо напротив и имаш време ,кажи да се видим ,да видя пасата как е....

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Сря 23 ное 2011 22:27

viktoris написа:Абе не съм късал гума до сега с 16"-ките за щастие, но си мисля че ако бях с 18" да е станало до сега много пъти....

apokaliptiko като дойдеш насам другия път ,ако нямаш нищо напротив и имаш време ,кажи да се видим ,да видя пасата как е....

Непременно.....

Върни се в “Passat”