Фолксваген Пасат В5
Ами собственика вероятно го е "тунинг"-овал. Явно западняците мно'о ги кефи да няма емблема отпред, защото ebay.de е залято с обяви за front grill без емблема. На мен пък front-grill-а си ме кефи с емблема - въпрос на вкус. Предлагат се и с никилирани grill-чета - мно'о свежо стои.KGL написа:Абе защо е без емблема на предната решетка?
По-скоро не. Със смяната на основния жълт мигач сменят и този зад калника. Имало е някакъв преход (от няколко месеца) докъто изпразнят складовете със жълтитеKGL написа:В модела от 98 година, мигача не е ли жълт - говоря за този на калника до предната врата?

Вероятно някой по-мнителен колега би казал че смяната на front-grill-a "навежда на някои мисли", ама като го гледам как е опънат - надали има причина за подобно безпокойство.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да си кажа честно, мене повече ме кефи без емблема, стои някак по-изчистено и различно от останалите, но това разбира се е въпрос на вкус. Смятах, че снимката не се е качила щото на мойто ПЦ не излиза, но явно не е така. По-късно днес ще кача още 2 - 3. Дано ви е харесала, щото мен много си ме кефи Пасатора!
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rumen написа:spam
Обаче пейзажа на който си го снимал, братче е ... "Мотиви от Бейрут"
Така е, да! Това е къщата на съседите ми - нашата е от другата страна. Не съм отделял време да правя "фотосесия" на колата, но напролет когато всичко е зелено и красиво може и да отделя половин ден! Приемам забележката!
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ktivanov написа:Здравейте момчета! И аз от 2 седмици съм собственик на Пасат 1.9 TDI/ края на 1998. Чета темата и аз бих искал да науча повече за колата ми. И откъде мога да взема VIN No. на колата ми ?поаздрави красимир

VIN'a можеш да го видиш от: Отваряш предния капак, както си застанал срещу него, поглеждаш наляво и нагоре, почти до пантите ще зърнеш една черна табелка на която е отбелязан VIN номера! И дай малко снимки де!
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da__buzz написа:човеко луд ли си аз се обих да тарся такажа маска. навсякаде ми казваха само с порачка до 2 месеца пак теб не те кефила ако не биах си купил веднага щтях да ти дам 100 кинта за нея и моита барабар.пак оранжежите мигачи са само за 97 год.
Значи все пак не съм единствен дет го кефи маска без емблема!

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
ktivanov написа:Здравейте момчета! И аз от 2 седмици съм собственик на Пасат 1.9 TDI/ края на 1998. Чета темата и аз бих искал да науча повече за колата ми. И откъде мога да взема VIN No. на колата ми ?поаздрави красимир
VIN-а го има още и на двата талона - големия и малкия. Дай го (ако искаш, и на лични), и ще бъдеш затрупан с информация за колата си.
А, забравих -