Още веднъж - благодаря, че има хора със сърца в България. Аз бях тръгнал на път с детето и 40 лв. - всичко, което имам за момента. Винаги съм разчитал на собствените си сили и на приятели в беда. Можете да си представите какво е да закъсаш насред място, където не познаваш никого.
Аз имах шанса преди 20 години да поживея в страната на "неограничените възможности" отвъд океана. Такава студенина и отчужденост лъха там, че да те хване страх. Спираш човек, да ти даде ток, защото си забравил фаровете и акумулатора е паднал. Той ти взима $20 за услугата. Молиш колега с бус да ти помогне да пренесеш нещата си до новата квартира, той ти казва - имаш пари, наеми си фирма да ги превози. Дори на рожден ден съм бил, в ресторант, където накрая всеки вади от джоба си и си плаща сметката. Всичко там на Запад се измерва само в пари и лична изгода.
Радва ме, че в България има истински безкористни хора. БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я БЪДЕ, докато ги има!
Пасат Б3, 1.8 90 коня - Закъсах във Враца
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Пасат Б3, 1.8 90 коня - Закъсах във Враца
Колега,
преди десетина години на бул. "България", аз и още един малоумник в моята Жигула, видяхме закъсало Bulgarrenault 8 на пътя.
Май пловдивско да беше, не си спомням.
Караше го изключително възпитана, класна дама на малко след средната възраст. Беше лесно - свършил му бензина.
Разтреперихме се с другия тъпанар, само поради факта, че ще докоснем такава кола...беше ни достатъчно.
Докарахме гориво в туба, подкачихме, запали и...наложи се да избягаме от госпожата, бутаща ни някакви пари в ръцете. Толкова.
Зад океана, казваш...виждал съм как си продават снимките от собствената сватба, в нарочен за целта сайт: add to cart за фулл сайз
Чакай малко бе, глиган. Боли ли ме мене фара за тебе, за твойта парашкева и осмърделата ви рода, та и ад то карт си сложил ти, бе. Ямо септична.
Та ти пари за ток ти искали...
Да пребъде България на Българите.

преди десетина години на бул. "България", аз и още един малоумник в моята Жигула, видяхме закъсало Bulgarrenault 8 на пътя.
Май пловдивско да беше, не си спомням.
Караше го изключително възпитана, класна дама на малко след средната възраст. Беше лесно - свършил му бензина.
Разтреперихме се с другия тъпанар, само поради факта, че ще докоснем такава кола...беше ни достатъчно.
Докарахме гориво в туба, подкачихме, запали и...наложи се да избягаме от госпожата, бутаща ни някакви пари в ръцете. Толкова.
Зад океана, казваш...виждал съм как си продават снимките от собствената сватба, в нарочен за целта сайт: add to cart за фулл сайз

Чакай малко бе, глиган. Боли ли ме мене фара за тебе, за твойта парашкева и осмърделата ви рода, та и ад то карт си сложил ти, бе. Ямо септична.
Та ти пари за ток ти искали...

Да пребъде България на Българите.