И не са еднакви стойнстите с тоз на водата макар да са близки.
Сега като имаш здрав защо не им сравниш стойностите на двата, той върви заедно с куплунга да не би куплунга да е зацапан нещо.
Ivandp написа:Кви 280 лева бреаз моя го купих от магазин на бош струва 95 лева.
dj_tuhla написа:Ivandp написа:Кви 280 лева бреаз моя го купих от магазин на бош струва 95 лева.
Я сподели малко подробности бе колега. Магазин на бош няма, имат представители (уж), та къде се намира този магазин, на коя фирма е и имаха ли в наличност, чака ли се и т.н. Цените който цитирах са от ауто+, при някви други ходих уж и те представители на бош, ауто-нещоси, ама там ми казаха изобщо да не съм го търсел това нямало да го намеря .. така че сподели инфо, мисля ще е полезно.
Мерси.
Просто ти трупа грешки като караш на газ, а тези грешки се чистят с ресет на ЕКУ-то. Има писано по въпроса.ivo123 написа:отказвам се ....
днес нагласих на 2,5 килоома = 20 градуса
сутринта паля и ефекта е "0"
като запаля е добре, 5 секунди работи .... подам леко газ 1500 оборота и започва да се дави много, пускам на обороти пак се дави и така докато не загрее..
само палене и каране на газ... няма оправия моята кола.
vasstop написа:Просто ти трупа грешки като караш на газ, а тези грешки се чистят с ресет на ЕКУ-то. Има писано по въпроса.ivo123 написа:отказвам се ....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта