Според мен тука внасят смачкани от каране коли, а големите коли определено се карат на големи разстояния с големи скорости. Връщат километражите с над 100 000 хиляди и ги продават на ниски цени. В Германия получаваш до 12 години затвор за връщане на километри, там почтни е сигурно какво взимаш и затова цените са такива- релани.
Напимер ако намериш голф 4 дизел под 200 000 ще е най-малко 8000 евра, а тука всички са на максимум 160 000 хиляди за около 10 000 лв.

Пасат Б5 1.8Т-за какви пари може.... Приключено :) и избрано
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има логика и започвам да се чудя дали моя пасат е на реални километри .... Кой е най-добрия вариант .. да се отиде до Германия и да се купи кола от там ли ? А случайно някой да знае как седят нещата с колите от Испания ? Гледани ли са? Там имам връзки и по може да се измисли нещо от колкото в Германия 

- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
испания не, колега, работех за един испанец тук в БГ и той си докара личната кола, беше Мерцедес S класа 2002г. на 230 000хил км, представи си!!!
много са мързеливи тия испанци, недей, карат много и не поддържат, иначе пътищата им са добри и не са таралясници колите, но..., има и друг вариант за твоя колега, защо не видите в някой от автосалоните за нещо, което продават втора ръка, напоследък гледам доста предлагат, там може да се намери нещо читаво, един приятел си купи БМВ от Мото-Пфое, което беше доста запазено и на добри пари, а и са отворени на преговори

- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dan4ote написа:Според мен тука внасят смачкани от каране коли, а големите коли определено се карат на големи разстояния с големи скорости. Връщат километражите с над 100 000 хиляди и ги продават на ниски цени. В Германия получаваш до 12 години затвор за връщане на километри, там почтни е сигурно какво взимаш и затова цените са такива- релани.
Напимер ако намериш голф 4 дизел под 200 000 ще е най-малко 8000 евра, а тука всички са на максимум 160 000 хиляди за около 10 000 лв.
...............зависи колега кой и от ктде ги вкарва,аз лично знам 4 автокъщи в София кадето на 100% са реални километрите но и цените

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега нека и аз ди си кажа скромното мнение. Моят пасат b5 го купих на 1.06 2007 от Залцбург АВСТРИЯ .И аз като теб се лутах и се чудих от каде от бг или от вънка и след много четене и наи вече в този форум разбрах едно кола от БГ никогаа.По обявя със едни момчета от ПЛД Ии навън .Разходи -100 евро пътни ,спане за 15 евро на вечер със закуска в Залцбург .Бяхме 3-ма + шофьора .Обикаляне за коли всеки ден докато си намерим На 5-тия ден бяхме със коли и за обикалянето плащаме само нафтата и на човек се върза по 15 евро.Най ефтини в момента е според мен е пазара в Австрия като изключим Италия но там колите са Леш.В Австрия зимаш кола падържанана реални км със сервизна книжка със 4 допълнителни гуми било зимни или летни.Минуси Колега много трудно намерих Б5
ИСКАХ ДИЗЕЛ но под 5.5 6000 евро забрави а бях тръгнал за Бора и те под 7000 не видяхме друг минус скапата застраховка и номера от Авсртия 230 евро и важи само за 5 дена .Моята б5 я взех изгодно защото беше леко хлатнала лявя врата работа за 100 лева а намалят даста от цената. беше на 149хиляди реални км.Пътни ат там до бг БЕНЗИН + винетки около 150 евро+ застаховката значи 420 евро толкова взима и автовоза .Тук консумативи 450 лева роки ремаци и водна помпа и труд + застраховка 126лв номера кат около 80 лева превод на документи 50 лева масло филтри 100лв общо смятай .За автокаско в дженералито ми искаха 510 лева . Колата има всички екстри и е супер успех в покупката дано съм ти бил полезен .Колата мие 1.6 нее 1.8.И не се лъжи по мобилето ако има втина значи колата има някякв косур на место.
ИСКАХ ДИЗЕЛ но под 5.5 6000 евро забрави а бях тръгнал за Бора и те под 7000 не видяхме друг минус скапата застраховка и номера от Авсртия 230 евро и важи само за 5 дена .Моята б5 я взех изгодно защото беше леко хлатнала лявя врата работа за 100 лева а намалят даста от цената. беше на 149хиляди реални км.Пътни ат там до бг БЕНЗИН + винетки около 150 евро+ застаховката значи 420 евро толкова взима и автовоза .Тук консумативи 450 лева роки ремаци и водна помпа и труд + застраховка 126лв номера кат около 80 лева превод на документи 50 лева масло филтри 100лв общо смятай .За автокаско в дженералито ми искаха 510 лева . Колата има всички екстри и е супер успех в покупката дано съм ти бил полезен .Колата мие 1.6 нее 1.8.И не се лъжи по мобилето ако има втина значи колата има някякв косур на место.
- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
doking написа:Колега нека и аз ди си кажа скромното мнение. Моят пасат b5 го купих на 1.06 2007 от Залцбург АВСТРИЯ .И аз като теб се лутах и се чудих от каде от бг или от вънка и след много четене и наи вече в този форум разбрах едно кола от БГ никогаа.По обявя със едни момчета от ПЛД Ии навън .Разходи -100 евро пътни ,спане за 15 евро на вечер със закуска в Залцбург .Бяхме 3-ма + шофьора .Обикаляне за коли всеки ден докато си намерим На 5-тия ден бяхме със коли и за обикалянето плащаме само нафтата и на човек се върза по 15 евро.Най ефтини в момента е според мен е пазара в Австрия като изключим Италия но там колите са Леш.В Австрия зимаш кола падържанана реални км със сервизна книжка със 4 допълнителни гуми било зимни или летни.Минуси Колега много трудно намерих Б5
............пак ти казвам че и тук има читави-въпрос и на късмет и на малко повече знания.......
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dokingАз моята я взех нов внос от Германия и е много добре. Чувал съм че в Австрия колите да добри и явно наистина са, но няма как да обикаляме там толкова време и да се лутаме... нещо много пари се връзва цялата работа ... май ще почакаме още малко и ще видим от къде ще купуваме ... Благодаря ти много ! boiko1 кажи някоя такава къща да отидем и да поразгледаме ...
- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://stoyovcar.com/
................имай пред вид че всяка автокъща си избива разходите и си слага печалба,но така или иначе кат теглиш чертата накрая независимо дали ще си я внесеш или не разликата не е много голяма.........
................имай пред вид че всяка автокъща си избива разходите и си слага печалба,но така или иначе кат теглиш чертата накрая независимо дали ще си я внесеш или не разликата не е много голяма.........
- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.............могат да ти се видят малко високи цените,но автомобилите са перфектни и с реални километри.........
...............
Закупуването и вноса на автомобилите става ИЗКЛЮЧИТЕЛНО от специализирани сервизи на съответната марка от Северна Италия, Австрия, Германия и Швейцария.
Произходът на автомобилите е гарантиран на 100%, като същите са със сервизни документи и много добро състояние, а в много от случаите и сервизно обслужени ..........
...............
Закупуването и вноса на автомобилите става ИЗКЛЮЧИТЕЛНО от специализирани сервизи на съответната марка от Северна Италия, Австрия, Германия и Швейцария.
Произходът на автомобилите е гарантиран на 100%, като същите са със сервизни документи и много добро състояние, а в много от случаите и сервизно обслужени ..........