Немският не ми е силната страна, но доколкото разбрах пише, че са подсилени, какво мислите заслужава ли си разликата от 60лв с най-евтините от ebay

sportul написа:колко време изкарват носачите , за 9 месеца 4 ми се разхлопаха
единия не мърдаше изобщо а той са бил заварил направо , ще става весело май с това окачване
K написа:Затова купувате от най-евтините. Явно скъпото вече не значи качество.
Enforcer написа:Наскоро взех немски комплект от 12 части, 329лв., АТЕС мисля, че беше марката. Смених ги всичките, вкл. биалетките и накрайниците, да видим колко ще изкарат.
draior написа:Enforcer написа:Наскоро взех немски комплект от 12 части, 329лв., АТЕС мисля, че беше марката. Смених ги всичките, вкл. биалетките и накрайниците, да видим колко ще изкарат.
65000 хил. толкова изкараха моите от едната страна днес всички ги сменихаМоите бяха от колегата от Ауди форума. Доволно за 380 лв.
от другата страна уж още са здрави.
gancho написа:Като си купите комплекта носачи преди монтажа внимателно махате маншончетата,за да не ги скъсате, наклепвате хубаво вътре с грес и пак ги слагате.Фабричната грес е малко и като остане на сухо ябълката се сещате....
Със сигурност ще изкарат повече.
Каква грес да се сложи-литиева,за лагери,за карета-не знам.Нека знеащите да кажат.
Аз имах жълта,май беше литиева,с нарисуван лагер на кутията,сложил към на 1 шарнир.
Enforcer написа:draior написа:Enforcer написа:Наскоро взех немски комплект от 12 части, 329лв., АТЕС мисля, че беше марката. Смених ги всичките, вкл. биалетките и накрайниците, да видим колко ще изкарат.
65000 хил. толкова изкараха моите от едната страна днес всички ги сменихаМоите бяха от колегата от Ауди форума. Доволно за 380 лв.
За колко време ги навъртя тия километри, колега?
draior написа:Enforcer написа:draior написа:Enforcer написа:Наскоро взех немски комплект от 12 части, 329лв., АТЕС мисля, че беше марката. Смених ги всичките, вкл. биалетките и накрайниците, да видим колко ще изкарат.
За колко време ги навъртя тия километри, колега?
две години и половина
gancho написа:Като си купите комплекта носачи преди монтажа внимателно махате маншончетата,за да не ги скъсате, наклепвате хубаво вътре с грес и пак ги слагате.Фабричната грес е малко и като остане на сухо ябълката се сещате....
Със сигурност ще изкарат повече.
Каква грес да се сложи-литиева,за лагери,за карета-не знам.Нека знеащите да кажат.
Аз имах жълта,май беше литиева,с нарисуван лагер на кутията,сложил съм на 1 шарнир.
Потребители, разглеждащи този форум: georgi_1986 и 50 госта