Passat B5 - кои са най-качествените носачи?
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Re: B5- кои са най качествените носачи?
Колеги някой слагал ли е италиански носачи. Струват ми се по като хората от тия турски и псевдо немски боклуци.
- PabloEscobar
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57D30O2
Нека и аз да напиша няколко реда в тази тема.
Тъй като на Пасата /Б5.5/ предницата е тръгнала и след като вече бяха поръчани 4х нови гуми реших да поръчам един комплект на Лемфьордер. Из немско го хвалят заедно с TRW, да видим... Та комплекта е с артикулен номера VAG 27421, а цената към днешна дата е 372 евро. Казвам го за да има база за сравнение, не знам как върви в България, това е цената с отстъпките, които използвам в Германия.
Не се знае кое е за смяна и кое не, но ще се подмени всичко, ще се направи един регулаж на предницата и след време живот и здраве ще пиша как се държи /в смисъл дали си струва или не/
Тъй като на Пасата /Б5.5/ предницата е тръгнала и след като вече бяха поръчани 4х нови гуми реших да поръчам един комплект на Лемфьордер. Из немско го хвалят заедно с TRW, да видим... Та комплекта е с артикулен номера VAG 27421, а цената към днешна дата е 372 евро. Казвам го за да има база за сравнение, не знам как върви в България, това е цената с отстъпките, които използвам в Германия.
Не се знае кое е за смяна и кое не, но ще се подмени всичко, ще се направи един регулаж на предницата и след време живот и здраве ще пиша как се държи /в смисъл дали си струва или не/
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
PabloEscobar написа: /в смисъл дали си струва или не/
Да има смисъл в кое - да се плати горницата до 372 евро, за да кара човек с маркови носачи? Или дали марковите, които струват без отстъпките 582 и нагоре, издържат повече от куче марка?
- PabloEscobar
Дали си струва да се купува Лемфьордер 

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Явно не си разбрал иронията в предния пост...
Лемфьордер за 372 евро е едно, а за 580 ++ - нещо съвсем друго. Понеже подозирам, че няма много форумци , които да могат да го вземат на ниската цена, спомената от теб, то сравнението се обезмисля респективно ще е интересно за минимална част от аудиторията.
Лемфьордер за 372 евро е едно, а за 580 ++ - нещо съвсем друго. Понеже подозирам, че няма много форумци , които да могат да го вземат на ниската цена, спомената от теб, то сравнението се обезмисля респективно ще е интересно за минимална част от аудиторията.
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Ако се кара в немско и комплект за 250 лева да вземеш пак ще свършиш работа 

- PabloEscobar
Чудомир написа:Явно не си разбрал иронията в предния пост...
...
Може би защото не съм свикнал да ме иронизират

Поста ми целеше по-скоро беше да напиша какво съм взел, и че смятам да пиша отново по-нататък във времето. Не се впрягай толкова, защото така или иначе темата е близо 40 страници и излишните постове като този, който пиша в момента само размиват темата.

- SoManyRetards
- Автомобил:
- Двигател:
dancing_niki написа:Ако се кара в немско и комплект за 250 лева да вземеш пак ще свършиш работа

- bobich
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBAB
PabloEscobar написа:Нека и аз да напиша няколко реда в тази тема.
Здравей колега, а дали знаеш как е артикулния номер на Пасат Б5 - за комплакта Лемфьордер говоря...

- Rosenirs
- Автомобил:
- Двигател:
bobich написа:Здравей колега, а дали знаеш как е артикулния номер на Пасат Б5 - за комплакта Лемфьордер говоря...
Това е Лемфоредер 27421 01 ,а оригиналния каталожен номер е 8D0 498 998.
- zeroheat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
draior написа:Enforcer написа:Наскоро взех немски комплект от 12 части, 329лв., АТЕС мисля, че беше марката. Смених ги всичките, вкл. биалетките и накрайниците, да видим колко ще изкарат.
65000 хил. толкова изкараха моите от едната страна днес всички ги сменихаМоите бяха от колегата от Ауди форума. Доволно за 380 лв.
от другата страна уж още са здрави.
и аз се учудвам, че си изкарал толкова много!!!

Да не би половината километри да са минати в друга държава? Примерно Гърция или Германия?!? Друго обяснение не ми хрумва

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, днес получих моя комплект АТЕС носачи от колега от форума на АУДИ. В момента има промоция и цели комплект ми излезе 270 лева + 12 лева за доставката! На пръв поглед всичко е наред, като мнения ще споделя след като бъдат монтирани (планирам преди зимата) и като покарам! Направи ми една подробност впечатление - носачите бяха запечатани в найлони от онези пукащите и върху тях имаше лепенки на АТЕС, но след като отворих и поразгледах, установих, че върху самите носачи няма щампи на фирмата, а само цифрите 2012 03! Естествено, докато не се монтират и не се установи колко ще изкарат не може да се изказва мнение, но ми се иска тези колеги, които са купували носачи на въпросната марка да споделят, дали и при тях няма щампи на носачите! ПОЗДРАВИ 

Мой приятел вече 50 000 км. кара с носачите на момчето от ауди форума. Смея на твърдя, че жесток гърч са видели, по черно, павета (всекидневно) и гадните дупки по малките улици в центъра на Сф. За момента не съм чул да са се разтропали. За 300 лв. доволно се държат. 

-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Като погледнеш зад спирачния диск се виждат другите два. Пак са алминиеви. Няма как да го объркаш. За единият е хванат амортисьоса а другия е като сърп крив. За 100 лева парчето за горни носачи трябва да са ти сложили или TRW или Lemforder. Поне така предполагам