Passat B5 - кои са най-качествените носачи?
Re: B5- кои са най качествените носачи?
Коментар за ATEC. Продават във форума на аудитата за 300лв. ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Netasq написа:Коментар за ATEC. Продават във форума на аудитата за 300лв. ?
Взех преди доста време такъв комплект. Монтирах преди седмица 2 от тях. Не мога да споделя още впечатления, но човека, при който си поддържам колата и който наистина съм признал, че разбира и няма да ме подведе ми каза следното: "Според мен до 3 месеца макс си пак при мен :) " След което сподели, че когато той избира части за този тип окачване взема само ТРВ или Ленфьордер. По негови думи има коли правени от него с такива носачи, които са изкарали над 200 000 км. и то по нашите пътища

-
- Автомобил:
- Двигател:
Предполагам, че всички големи доставчици на части имат! Аз лично пазарувам от http://www.avto.bim.bg/ , понеже там съм на 30-35% отстъпка и директно питам за конкретна марка, ако я няма до 3 дена ми я доставят от Чехия! Последно дискове и накладки пазарувах от там и останах много доволен :)
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Това с окачването е много разтегливо понятие. Зависи с какъв произход са частите, зависи как се кара автомобила, зависи и какъв е автомобила. При моя V6 TDI ям евтините и ментаците като солети, но качествените и то сменявани един по един изкарват по 60 000 км.
-
- Автомобил:
- Двигател:
dancing_niki написа:Това с окачването е много разтегливо понятие. Зависи с какъв произход са частите, зависи как се кара автомобила, зависи и какъв е автомобила. При моя V6 TDI ям евтините и ментаците като солети, но качествените и то сменявани един по един изкарват по 60 000 км.
Моя мотор също не е от лекичките :) VR5 Смотаните ги хвърлям за около 30-тина хиляди километра + - 5 хиляди, а от качествените все още не съм слагал, защото не мога да си го позволя :)
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Моята кола е с TRW предница от Германия...дойде с такава.Все още нямам проблеми с някви странни тропания и звуци.Майстора ми каза,че само единият носач долен,но не помня кой може да го сменя,но да карам още така,защото от него нямало опасност да стане беля ,а и не бил съвсем за смяна.Колко е карана в чужбина не знам,тук вече е малко над 20 000км и съм доволен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
mupk0 написа:Моята кола е с TRW предница от Германия...дойде с такава.Все още нямам проблеми с някви странни тропания и звуци.Майстора ми каза,че само единият носач долен,но не помня кой може да го сменя,но да карам още така,защото от него нямало опасност да стане беля ,а и не бил съвсем за смяна.Колко е карана в чужбина не знам,тук вече е малко над 20 000км и съм доволен.
За това говорим :) Явно, качеството си е качество, но и цената е друга :)
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Елит Кар не е ли фирма която се занимава с внос на авточасти? Напиши марката на носачите та да ти се отговори
Да. Това е фирма с такава дейност. Въпроса ми е за носачи на Lemforder i Trw
-
Това са двете най добри марки в тази област Ако цената не те притеснява взимай смело
IRRITATING написа:Това са двете най добри марки в тази област Ако цената не те притеснява взимай смело
Няма проблем откъм цена. Търся в случая мнение дали от тази фирма са оригинал или поредния турски боклук.
-
За това няма кой да ти гарантира
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Имаше обява във форума със специални цени за членове. Mayle HD на много добра цена. Мнго съм доволен от тази марка.