Мнениеот pavel_andreev » Сря 21 яну 2015 23:28
САГА ЗА ЕДИН АКУМУЛАТОР или КАК ПОРШЕ-БГ ГО ДОКАРВА ДО ПРОВИНЦИАЛНО БГ СЕРВИЗЧЕ ОТ 90-ТЕ ...
Очевидно темата за бинес автомобила на VW Passat B7 към края ще добие балкански привкус ...
Написах как е в началото на 4000 км, ето как е по-нататък - на 50000км и все още не изтекъл гаранционен(?!) период.
Както писах малко по-горе, на моето 3.5 г. VW му дефектира акумулатора. Не съм имал друг автомобил, на който още в гаранционния срок да се износи акумулатора. На моя пръв автомобил (Опел Кадет 1986 г.) смених акумулатор на 13-та година. Тъй като бях доста натоварен в службата преди Нова година, простих тази долнопробност нa бизнес автомобила на VW и си купих акумулатор на следващия ден от буквално първото магазинче за акумулатори в нашия квартал, където го и подмениха. Българският Монбат 73Ah в момента (януари), има доста по-добро поведение от чисто новия, немски екземпляр с който пристигна колата през м.юли 2011 г. тогава (което ме навява на други мисли... ...колко е бил нов тогава). На представянето на новия Пасат Б8 (този месец в Порше Изток), споделяйки този факт с други присъстващи и приятели попитахме дали акумулатора се покрива от гаранцията. За моя приятна (тогава) изненада отговорът беше положителен - казаха ми да си запиша час за подмяна и да донеса "стария" акумулатор. До тук добре. Като тръгнах да си записвам час, обаче се оказа, че работата била доста комплицирана и трябвало да мина през някаква сложна процедура, в която щели да тестват акумулатора и т.н. Записха час за след две седмици, щото нямаше за по-рано. Занесох "стария" акумулатор четири дена по-рано от "записания" час (за да го подготвели за тестовете), взех си един ден отпуск и днес, сряда 21 януари го прекарах като бизнес човек, собственик на VW бизнес автомобил - в чакалните на Порше Изток на полята край село Лозен. След три часови напъни от Порше ми заявиха, че тестовете не минали: Акумулаторът действително бил заминал, но "автомобила е снабден с допълнително оборудване" и това било основание да се откажат гаранционните си задължения. Последното е написано от анонимен електротехник, на ръка, върху допотопен формуляр присъщ за всеки селски БГ сервиз от 90-те в който са споменати неща, като смяна на масло, проверка на спирачно усилие, "вътрешна оторизация за куланц" и все подобни. Няма име електротехника, няма подпис, няма дори наименование или индикация, че това е VW или Порше. Връчиха ми и 23 странична разпечатка от диагностичен лог. файл, който повечето от нас могат да си извадят с VAGCOM, с който ми показват грешките натрупани от различни модули през декември месец вследствие на "загиващия" VW акумулатор. Връчиха ми и разпечатки от тестови процедури, според които същият този електротехник е измерил ток от 1.13А (тока бил мерен с осцилоскоп ?!), който допънителното ми оборудване харчело при загасен и заключен автомобил. Освен всичкото това, ми връчиха сметка за почти 150 лева след което ме пратиха да си ходя в къщи див и щастлив.
Никой не пожела да ми отговори на въпроса, как автомобилът ми издържа по 10 дена без да се пали, ако "допълнителното оборудване" харчи постоянно ток над 1 ампер ?
ИЗВОДИ (за мен и за Порше в БГ)
1. Въпреки, че съм платил за удължена гаранция от VW България (чрез Порше БГ) не само, че не ми осигуриха полагащата се гаранционна поддръжка, но ме накараха да купя дефектиралата VW част ДВА ПЪТИ - един за да си купя нов акумулатор и втори път за да им запалтя не-поисканите от мен безполезни и грешни/лъжливи тестове.
2. От Порше БГ извършиха откровенна измама, като ми фактурираха непоискани от мен услуги - във фактурата пише: Проверка на ел.инсталация и Самонасочваща диагностика и функции - неща които никога не съм искал на стойност 145.20 лв. Моля за коментар на Добрин - лидер в този VW форум и юрист.
3. Благодарение на Порше БГ загубих цял ден. Изобщо в този сервиз и в тази организация се забелязва явно пренебрежение към загубеното време на клиентите им. Уж всичко е уредено, в проспектите и по рекламите има много опции и възможности, заместващи автомобили и какво ли не, а на практика нещата са други: За всичко се ходи по няколко пъти, което означава, че проблемите се решават с месеци; сервизите им са претоварени и явно не са съобразени с продадените бройки автомобили (или VW дефектира често ?!); цените често са неадекватни; подвеждащо извършват не-поискани, но фактурирани дейности; оборудването често не е на висота - злополучните протоколи са изготвени с VAS5051B обновяван за последно на 12.06.2013 г. (?!); един път съм взимал заместващ автомобил и няма да повторя повече - цената и разхода на гориво на този Golf 6 беше като, че ли съм в Саудитска Арабия.
НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СЕ ОЦАПАШ !