Bradatia написа:Здравейте, колеги,
Извинявам се, че пиша в тази тема, защото главно са засегнати проблеми свързани с механиката на стъклоповдигачите, а не с функциалността им, но видях, че в по-стари постове е засегната възможността да се направи стъклото да се вдига изцяло с еднократно натискане на бутона, а не с задържането му докато стигне в горно положение. Въпроса ми е някой тествал ли е дали се получава с поставяне на въпрсоното мостче на буксата и възможно ли е да качи схема на кои изводи се слага мостчето. Забравих да кажа пасата е B4 с две предни ел. стъкла.
Благодаря предварително!
Поздрави, Илия!
yano написа:Да се включа и аз в битката с прословутия механизъм.Поне с демонтажа му.
...
И една добавка която установих в последствие.В левия край точно на тази хоризонталната релса която води долните крайща на рамената има един пласмасов накрайник той е водач на стъклото - да го закачите на металната шина -а не като мен се мятка насам натам 2 месеца стъклото работи както трябва и после се развали нивелирането на стъклото от напрежението заради незакачен точно този пласмасов водач.
Потребители, разглеждащи този форум: plamen1234 и 57 госта