Питане за зумер на Пасат

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пон 11 дек 2006 14:40

CyberFiend написа:ха така, много хубава тема :D а дали сега някой ще ме светне къде се намира това реле/зумер на Passat 1999, TDI (ако е от значение), щото при мойта кутийка няма релета, само предпазители

Твоето зумерче е в магазина,четеш цялата тема и си го монтираш сам.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пон 11 дек 2006 14:42

CyberFiend написа:ха така, много хубава тема :D а дали сега някой ще ме светне къде се намира това реле/зумер на Passat 1999, TDI (ако е от значение), щото при мойта кутийка няма релета, само предпазители

тук съм натиснал два пъти на другия комп и немога да го изтрия :oops:

Последна промяна от vladtod® на Пон 11 дек 2006 22:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gencho60
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gencho60 » Пон 11 дек 2006 18:10

та колеги днес си поиграх(имах малко свободно време) и открих че при мен само на цокъл 10 краче1 идва + при запалени фарове(габарити).сигурно при различните серии има разлики и в кутията с препазителите.благодаря за информацията за релето,продължавам да търся.
на въпроса на колегата с петицата,отсрани на арматурното табло откъм шофьора се маха странично една кора,под нея са предпазителите а зад тях са релетата но как точно се стига до тях не знам.

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Вто 06 фев 2007 16:52

Още по темата:
От няколко дни зумера ту пищи ту не иска и накрая спря.
Не можах да го разглобя и се насочих към бутончето долу на средната колонка...Свалих го поразклатих го -оправи се, но на другия ден пак спря :twisted: Не може да се смени със бутончетата на другите врати, защото само то е с две писти-влизат две кабелчета за плафоните и за зумера отделно. Разглобих го зачистих нагара и огънах контактите и се оправи.
Интересно ми е тези дето нямаха зумери какво бутонче използват?

gojco
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gojco » Сря 07 фев 2007 16:26

Здравейте !
За тези дето нямат трети извод и кабели в таблото към релетата е най просто. Взимаш зумера, два кабела и връзваш плюса за бушона на габаритите, а минуса - за бутона на вратата. Ако фаровете светят и отвориш вратата - пищи та се къса. Това е. :wink: .

Потребителски аватар
mafiota
Автомобил: Audi A6 C5
Двигател: APU

Мнениеот mafiota » Чет 08 фев 2007 7:24

gojco написа:Здравейте !
За тези дето нямат трети извод и кабели в таблото към релетата е най просто. Взимаш зумера, два кабела и връзваш плюса за бушона на габаритите, а минуса - за бутона на вратата. Ако фаровете светят и отвориш вратата - пищи та се къса. Това е. :wink: .

Добро утро колега :D

Върни се в “Passat”