инжектопляктор написа:ktamen написа:...но Елхово ти е близо.
И какво? Така като ме гледаш имам много време да правя екскурзии в работно време из България ли?
А ти знаеш ли колко ни боли за твоите проблеми? Ама е добро четиво с кафето сутрин.
инжектопляктор написа:ktamen написа:...но Елхово ти е близо.
И какво? Така като ме гледаш имам много време да правя екскурзии в работно време из България ли?
инжектопляктор написа:Водния дух1 написа:Инжекторе,ти не разбра ли ,че без пари...
Ето, ПЛАТИХ си и ми казаха - лагер скоростната кутия.
vlado_tonev написа:Значи темата е изчерпана..
muns61 написа:А ти знаеш ли колко ни боли за твоите проблеми?
goppa написа:Aми рaзглоби я! Смени лaгерa!
инжектопляктор написа:! Вибрациите ще станат толкова значителни, че колата ще падне от крика. Нямам канал или подемник. Подпирам с 1 трупа, 1 талпа да подсигурят крика, ако случайно се изхлузи - да не падне колата.
100км/ч не съм развил с предница подпряна на крик,
Съжалявам, хубави съвети може да даваш, но нямам условия, за да ги пробвам.
инжектопляктор написа:goppa написа:Aми рaзглоби я! Смени лaгерa!
Мисля, че написах нещо. Искам да намеря начин еднозначно да позная шум от скоростна кутия. Защото всичко друго е евтино за ремонт.
muns61 написа:К.Одаджийски написа:При спиране е възможна вибрация от разхлабил се вътрешен накрайник, но тупкане при движение и вибрация или каре или лагер. Лагер се усеща и като завъртиш колелото с ръце, колата вдигната на крик, ако знаеш за какво да слушаш
Преден лагер на кола със предно с въртене на ръка на се тества. Предницата във въздуха, пета и 100 км/ч.
Знаещи не пишат вече, щото много интернет-специалисти се навъдиха...
Iezekil написа:Я вземи напиши какъв точно е проблема...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта