Passat B8 - обща информация
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat B8 - обща информация
Колега как си го свързал без кабел, не виждам такъв на снимките.
Ако не е джейлнат няма как да качиш CarBridge приложението, което прави трансфера. Според мен телефона е вързан за кабела или бъркам?
Епъл са направо за убиване, но ... нямам опит с джейлбрейк на айфон, така че може ли няколко въпроса (може и на ЛС, ако ще спамим темата)
- перманентен джейлбрейк ли се прави, или при всеки рестарт се стартира приложение, което джейлбрейква докато се ползва? С две думи може ли да си го джейлбрейквам само докато съм в колата и то само заради CarBridge?
- как се държат другите приложения на такъв джейлбрейкнат телефон, на моя имам банкирания, революти и тн, чувал съм, че някои приложения правят проверки дали тлефона не е "пипан"
Епъл са направо за убиване, но ... нямам опит с джейлбрейк на айфон, така че може ли няколко въпроса (може и на ЛС, ако ще спамим темата)
- перманентен джейлбрейк ли се прави, или при всеки рестарт се стартира приложение, което джейлбрейква докато се ползва? С две думи може ли да си го джейлбрейквам само докато съм в колата и то само заради CarBridge?
- как се държат другите приложения на такъв джейлбрейкнат телефон, на моя имам банкирания, революти и тн, чувал съм, че някои приложения правят проверки дали тлефона не е "пипан"
- Vantage
- Автомобил: Golf R 2017
- Двигател: Variant 4motion
Малко тъп въпрос, но нали не бъркам че резервоарът е 66-67 литра ?
- Sarafov_03
- Автомобил:
- Двигател:
За 4 Motion e 66, а само на предно 59-66 л. вместимост, от тях 8л. резерва.
- steich
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 190hp DSG 2017
- Двигател: DFCA
- Контакти:
8 литра резерва ама от кога ... когато светне лампата в случая изпише или от както нулира обратния километраж ?
- Sarafov_03
- Автомобил:
- Двигател:
Така пише в книжката, никога не ми е светвала лампа и не знам.
Със сигурност е по-малък от 70те литра на б7. Онзи ден ми светна лампата, долях 54 литра и пистолета изключи.
Според инфото, което аз намирам от нета, резервоата на б8 комби 2.0 ТДИ само на предно е 66 литра, ама ми се струва по-малък.
Според инфото, което аз намирам от нета, резервоата на б8 комби 2.0 ТДИ само на предно е 66 литра, ама ми се струва по-малък.
- steich
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 190hp DSG 2017
- Двигател: DFCA
- Контакти:
Да, и аз намирам че е 66 литра ... като най много съм зареждал 59 литра и не си спомням оставащите км до 0 ... може би 50-70 ... но по скоро те зависят от средния разход и оставащото гориво ... може би тези 7 литра са именно резервата.
-
- Автомобил: Vw touran 5Т1
- Двигател: DFEA 2016
Само да вмъкна, че аз съм с туран уж 60 л резервоар, при оставащи по борд 40 км хващам до капачката 59 литра. Според мен много ни слъгват на бензиностациите. За моята кола дават 60 л резервоар и 7 литра резерва. Лампата ми светва на 100 км оставащи по борда, а той ми е точен.
-
- Автомобил: Passat Variant B8FL DSG7
- Двигател: DTSB
Но пък с едно зареждане, В8 с по-макия резервоар изкарва повече километри от В7 с по-големия.
В8 (2,0 TDI 150 кс DSG6) спрямо B7 (2,0 TDI 140 кс DSG6)
В8 (2,0 TDI 150 кс DSG6) спрямо B7 (2,0 TDI 140 кс DSG6)
-
- Автомобил: Passat B8 TDI 110kW Highline
- Двигател:
С B8 съм, 2.0TDI 150 6DSG 2x4, седан.
Зареждал съм и по 63-4 литра.
По борд компютър с оставащи 30-40 км.
Но и аз съм на мнение, че на 50 литра ни удрят мининум с литърче па бензанджийниците.
Зареждал съм и по 63-4 литра.
По борд компютър с оставащи 30-40 км.
Но и аз съм на мнение, че на 50 литра ни удрят мининум с литърче па бензанджийниците.
- Teodor Yordanov
- Автомобил: Passat B8 Variant
- Двигател:
При мен се случи следното:
Отивам в Хоби Кар Русе да пробвам върнат от лизинг Б8. Запалвайки виждам, че лампата свети и показанието е 0км оставащи.
Попитах дали няма да угаснем някъде по пътя, а търговецът обясни, че след като изпише 0км все още има останали 6-7литра гориво в резервоара.
Отивам в Хоби Кар Русе да пробвам върнат от лизинг Б8. Запалвайки виждам, че лампата свети и показанието е 0км оставащи.
Попитах дали няма да угаснем някъде по пътя, а търговецът обясни, че след като изпише 0км все още има останали 6-7литра гориво в резервоара.
Това е доста гадно, защо да не си ги ползваш при нужда тея 6-7 литра? Много пъти съм карал в резерва, но никога не бих карал при 0 оставащи км.
-
- Автомобил: Golf7 GTE 2017 + MB S205 2020
- Двигател:
Защото е добре да има буфер.
Не всеки е длъжен да си кара автомобила само водоравно, има случаи на доста интересни наклони на пътя....
Не всеки е длъжен да си кара автомобила само водоравно, има случаи на доста интересни наклони на пътя....
b7цата как се справя без буфер :) там като светне резервата значи имаш още 6-7 литра, а стигнеш ли нулата казват, че можеш да минеш още 30-40 км макс, т.е. дълбоката резерва е 2-3 литра. Докато тук ако си на 0 с резерва 6-7 литра, това са си още 100 км...