Здравейте, нов съм по принцип, бях реновод, от септември съм с VW passat b7, след 7мес. търсене. Разглеждам форума и реших и аз да се включа, с нещо като подобрение което съм правил по колата. Гледам тук, такива неща се разискват и ми е интересно.
Като "подобрения" до момента съм си сложил:
1) лед на дългите(на късите капачката не се затваря, въпреки че Лед крушките ми са компакт модел);
2) лед осрам крушки на дневните-дава ми грешка и светят слабо; лед в габарите-два вида скъпи кан крушки слагах-не съм доволен, мигат, гори ми дясна постоянно и греят много. Темата с ЛЕД осветления за мен я приключих-оставам на оригиналния надежден вариант. Само дългите си ги оставям, че са доста добри.
3)Задни накрайници за ауспух неръждавейка от алито, много добре паснаха и придават завършен вид на колата.
https://www.aliexpress.com/item/Atreus-Car-Exhaust-Muffler-Tip-Pipe-Auto-Accessories-For-Volkswagen-VW-Passat-B7-CC-Tiguan-2011/32837274041.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.16e24c4dkXmzdp4)Въпреки, че волана ми е перфектен, а и искам да го запазя такъв, а също така и не ми беше комфортно в ръцете. Поръчах от алито кожа за волана и си я заших.

Нямам намерение повече да кича автомобила, наблягам винаги на техническото състояние.
Но по нататък мисля да сменя дажантите с други, черния модел на б7, които изглежда като спица.
Нямам резервна джанта 17"-ако има някой да предложи.

За сега съм доволен от автомобила. В това студено време най ме радва дистанционното на печката и учудващо големия му обхват.