Passat B5 - кои са най-качествените носачи?

Техническа и сервизна информация за Passat
Major_Bobi
Автомобил:
Двигател:

Re: B5- кои са най качествените носачи?

Мнениеот Major_Bobi » Сря 09 сеп 2009 22:38

besnia7 написа:Е да де ама доставката колко е :D на комплекта от Англия за лемфьдъра?
За хагера и 80 лв за всеки един носач ми се струва не реално, неможе малките горни да струват колкото големите долни (нещо куца в офертата).
Все пак всеки си решава щом сте се решили зимайте.
Аз бих се възползвал от офертата на AmW за лемфьдъра, но след няколко месеца и без това се е видяло, че по нашите пътища нетрябва да се карат коли а каруци без окачване.

Куца това,че не зсте учили икономика.Човека купува цял комплект който му струва еди колко си с доставката и всичко,после, за да е най-справедливо дели цената по равно и за това ти казвам ,че всичките са еднакви.Започвам да съжалявам,че споделих с Вас как да си спестите някой лев.Затова,че исках да споделя и с вас напипаната тънкана на хубави части на още по-хубава цена.ПРЕКРАТЯВАМ желанието си да поръчвам заедно с вас.Съжалявам че заради няколко хора,които можеха да ме попитат на ЛС да им кажа защо е така гледат да се правят на интересни и да пишат тъпи коментари.АМАН от специалсти и всезнайковци

Потребителски аватар
besnia7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот besnia7 » Сря 09 сеп 2009 22:59

Стига си се правил на ВЕЛИК ами ако искаш да помагаш на някой ПОМАГАЙ.
Аз ти казвам, че 80 лв за малък носач няма да дам при положение, че големия е толкова (тва си е мое мнение).
Казах: Всеки си решава!!!
Всеки е свободен да прави каквото си иска нали затва е тоя форум да споделя мненията на всички в него!
Да спрем до тука, че ей сега ще заключат темата като видят, че сме го обърнали на чат.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 10 сеп 2009 13:13

Major_Bobi написа:
KirilGeorgiev написа:80лв за носач Хагер :screwy :screwy

не разбрах тъпия ти коментар.Моля преведи.Опит ли имаш с марката или какво.Как да го тълкувам това жалко подобие на коментар,в магазина са по 140 лв,човека ги дава на 80,какво се дървиш

Колега нещо не си в час.8 носача по 80 лева - 640 като сметнеш и биалетките и накрайниците колко става? А опит с тази фирма нямам.Моето мнение е че докато има хора като теб да дават по 80лв за някакви световно НЕизвестна фирма в магазина ще са не по 140лв ами по 200лв Превод -вижда ми се много скъпо.

Major_Bobi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Major_Bobi » Чет 10 сеп 2009 14:37

На мен пък 80 лева не ми се виждат много,при положение,че лемфьодера са 200 лв,и са без гаранция.С тези имам вече повече от 35 хиляди км и съм много доволен.Не пазя особенно много колата (пример-през легнали полицай минавам на 3 с 50) а през панорамния път не намалям на многото дупки,неравности и прочие.Демек ако бяха калпава марака щяха да се разтропат още на 5 хиляди км,факт е че см препоръчал на много мой познати тази марка и досега няма недоволни.Едната кола даже я карат работници и всеки ден пътуват от Кн до СФ на работа(сетете се сами как се кара чужда кола или кола на фирмата).За това споделих с вас опита си от тази марка и съм предоволен.А както писах ако се вземе повече от 5 вносителя с който вече сме дружки обеща да направи още намление освен това дето направи сега.Избора е ваш,успехи :drunk

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Чет 10 сеп 2009 15:12

Major_Bobi написа:А както писах ако се вземе повече от 5 вносителя с който вече сме дружки обеща да направи още намление освен това дето направи сега.

Недей приказва такива приказки,че ще почнат да те питат за твоя процент,а най-малкото ще те направят син- нерегламентиран търговец,че и бан може да получиш.

Потребителски аватар
megafon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот megafon » Пет 11 сеп 2009 14:00

днес попитах в м-комплект за цената на целия комплект и ми казаха
520лв за носачите 50лв за биалетките и 50лв за накрайниците,това е крайна цена с 20%
отстъпка. Марката е STARMANN казаха ,че са немски

Потребителски аватар
KGL
Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
Двигател: CUAA 2016
Контакти:

Мнениеот KGL » Пон 14 сеп 2009 14:39

И аз да споделя мнение. Поръчах си от немско пълен комплект носачи Meyle HD - 8 носача, 2 накрайника и 2 биалетки. Всичко с дотавката по DHL, 390 евро. За сега от смяната навъртях 5К и съм супер доволен. За справка, официалния вносител на Meyle тук, за същия комплект ми поиска 1200лв. :screwy

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пон 14 сеп 2009 14:52

KGL написа:И аз да споделя мнение. Поръчах си от немско пълен комплект носачи Meyle HD - 8 носача, 2 накрайника и 2 биалетки. Всичко с дотавката по DHL, 390 евро. За сега от смяната навъртях 5К и съм супер доволен. За справка, официалния вносител на Meyle тук, за същия комплект ми поиска 1200лв. :screwy

Те да не са разбрали че искаш 2 комплекта? Ще се сетят че не падаме от Марс вносителите ама май ще е късно.

Потребителски аватар
megafon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот megafon » Сря 16 сеп 2009 14:50

KGL написа:И аз да споделя мнение. Поръчах си от немско пълен комплект носачи Meyle HD - 8 носача, 2 накрайника и 2 биалетки. Всичко с дотавката по DHL, 390 евро. За сега от смяната навъртях 5К и съм супер доволен. За справка, официалния вносител на Meyle тук, за същия комплект ми поиска 1200лв. :screwy

Колега ще кажеш ли от кой сайт ги поръча, на мен това ми се струва много добра оферта,пък и е плюс доставката

Потребителски аватар
KGL
Контакти:

Мнениеот KGL » Чет 17 сеп 2009 12:35

Магазина е Аутотаилеман, но аз ги поръчах през техния ибей магазин.
Ето и друг търговец: http://cgi.ebay.de/MEYLE-HD-Querlenker-Set-AUDI-A4-A6-A8-VW-Passat-3b-TOP_W0QQitemZ140342821621QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item20ad1582f5&_trksid=p3286.c0.m14

Ето и самите аутотаилеман от където аз пазарувах:http://cgi.ebay.de/MEYLE-HD-QUERLENKER-SATZ-AUDI-A4-A6-VW-PASSAT-VERSTARKT_W0QQitemZ150302023265QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item22feb2de61&_trksid=p3286.c0.m14

Ако имаш нужда от инфо или помощ, пиши :да:

Потребителски аватар
milengs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milengs » Пет 18 сеп 2009 18:01

Здравейте.Аз си смених носачите на Аудито и те са еднакви с тези на Пасата.Вече минах близо 20000км и сам ги купил от Ebay----
http://cgi.ebay.es/KIT-AUDI-VW-BRAZOS-D ... 286.c0.m14
Поздрави на всички.

Потребителски аватар
mopowah
Автомобил: 2021 VW ID3 Pro Performance Max
Двигател:

Мнениеот mopowah » Вто 22 сеп 2009 14:36

KGL, усети ли разлика с MayleHD във возенето и поведението на пътя?

Потребителски аватар
KGL
Контакти:

Мнениеот KGL » Сря 23 сеп 2009 13:15

Ами мога да кажа, че разлика има, колата е значително по-стабилна в завойте при висока скорост. Но аз правих доста обстоен ремонт, освен комплетката носачи смени амортисьорите и пружините и понеже съм с комби задните са HD. Друг колега от форума също преди време смени само носачи от същата фирма и казва, че е много доволен от поведението на колата.

Потребителски аватар
fichtenweg
Автомобил: Passat B5
Двигател: AHH

Мнениеот fichtenweg » Сря 23 сеп 2009 13:55

:да: ето го другият колега да потвърди качествата на MеyleHD :mrgreen: Изборът се оказа повече от добър. Нямам абсолютно никакви забележки към новото окачване и горещо го препоръчвам.

Потребителски аватар
redOne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот redOne » Пет 25 сеп 2009 7:50

Вчера си купихме долни носачи на TRW Automotive , а останалите от комплекта са на DELPHI (абсолютно неизвестна за мен признавам). Почти се бях навил да купувам и аз пълен комплект от нет-а, но надделя цената и факта че нямам валидна кредитна карта (а да се моля на приятели и колеги не ми е в кръвта). Абсолютно са прави всички, които се съмняват в цените на частите на българския пазар. След като брат ми се оказа пръв приятел на верния човек и завъртя един телефон, получихме частите на 4 пъти!!! по-ниска цена :horror: от обявената предварително в склада, по-ниска и от цените на комплекти от нет-а. Така че моя съвет за тези на които предстои подобен род покупки - пазарете се като цигани или наистина си доставяйте частите сами отвън (така поне няма да поддържате живота на тоя цирей)

Върни се в “Passat”