здравейте приятели имам следния проблем с пасата (91г. 1.8 моно инж.)
при даване на контакт цялата лява част на таблото не работи,а само часовника.Имам предвид че ламичките или не мигат или мигат много бледо и стрелката за горивото не мърда(същото е и със стрелката за температурата когато загрее колата тя не мърда).Когато приложа натиск върху тази част всичко си е нормално,но само като натискам.Казаха ми да напръскам буксата с контактен спрей, но и това не реши проблема.Някой ако има идея как да се оправи да дава съвети,защото нито знам колко бензин имам в колата нито нищо/
Проблем с таблото на пасат б3
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
да използвам и аз темата на колегата.При мене таблото е с мигачите долу/един зелен/Когато колата е на контакт свети постоянно с 1/2 от капацитета си ,когато подам мигач свети както трябва и между премиганията се изгася напълно нормално.
Някой да е запознат този ефект що се получава,между вдругото това е последствие след сменяне на табло без оборотомер със наличен такова.Има ли опастност нещо да се повреди или ако не ме дразни да карам така?.
Има разлика само в марките моето беше на motormeter,a новото е на VDO
И един интересен факт по проблема на табло, при които притреперва стрелката при набиране на скоростомера.При смяната на старото с новото табло този проблем изчезва,от което съдя,че причината е от самия скоростомер.Факта че новото табло дето смени старото изглежда по-вехто,ме навява на мисълта,че VDO правят по-добри табла.
Някой да е запознат този ефект що се получава,между вдругото това е последствие след сменяне на табло без оборотомер със наличен такова.Има ли опастност нещо да се повреди или ако не ме дразни да карам така?.
Има разлика само в марките моето беше на motormeter,a новото е на VDO
И един интересен факт по проблема на табло, при които притреперва стрелката при набиране на скоростомера.При смяната на старото с новото табло този проблем изчезва,от което съдя,че причината е от самия скоростомер.Факта че новото табло дето смени старото изглежда по-вехто,ме навява на мисълта,че VDO правят по-добри табла.
Vw
Имам 2 табла. От Passat 1.8 ABS двигател до 220 км и от Passat 1.8 T G60 PG двигател до 280 км. Табллото го продавам за 40 лв.0885620745
Re: Проблем с таблото на пасат б3
Проблема ти е в самото табло а не в буксата. Като разглобиш таблото вземи един поялник и презапой спойките на буксите. Гарантирам ти че е там проблема.Denzi написа:здравейте приятели имам следния проблем с пасата (91г. 1.8 моно инж.)
при даване на контакт цялата лява част на таблото не работи,а само часовника.Имам предвид че ламичките или не мигат или мигат много бледо и стрелката за горивото не мърда(същото е и със стрелката за температурата когато загрее колата тя не мърда).Когато приложа натиск върху тази част всичко си е нормално,но само като натискам.Казаха ми да напръскам буксата с контактен спрей, но и това не реши проблема.Някой ако има идея как да се оправи да дава съвети,защото нито знам колко бензин имам в колата нито нищо/
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Denzi написа:не стана направихме му спойките и пак си свети когато си иска май ще трябва да копуваме ново
Виж това.
- http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... B%EE%F2%EE
-
- Автомобил:
- Двигател:
Denzi написа:не стана направихме му спойките и пак си свети когато си иска май ще трябва да копуваме ново
Виж това.
- http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... B%EE%F2%EE
- tedoracing
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- passatfan2780
- Автомобил:
- Двигател: aaz 1992