Та,каква друга скоростна кутия може да се сложи,че моята е много къса а това никак не ме радва?Има ли някакви дуги варианти или трябва да си търся същата кутия
Каква скоростна кутия-Б3 ???
-
dj carul
- Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
- Двигател:
Каква скоростна кутия-Б3 ???
Здравейте колеги,тази седмица ще започвам пълен основен ремонт на мотора на пасата ми(Б3 комби AAZ мотор)и въпроса ми към вас е относно скоростната кутия защото моята е дроб-сърма вътре и не си струва да я правя ами по добре да я сменя.
Та,каква друга скоростна кутия може да се сложи,че моята е много къса а това никак не ме радва?Има ли някакви дуги варианти или трябва да си търся същата кутия
-
red rider
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Re: Каква скоростна кутия-Б3 ???
http://www.vwclub.bg/articles.php?id=5&page=3
Те тука би трябвало да ги има повечето ... но едва ли ще откриеш точно тази която си намислиш да се продава. Освен да дебнеш някоя кола за части преди да са я оглозгали чакалите

Те тука би трябвало да ги има повечето ... но едва ли ще откриеш точно тази която си намислиш да се продава. Освен да дебнеш някоя кола за части преди да са я оглозгали чакалите

-
dj carul
- Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
- Двигател:
red rider написа:http://www.vwclub.bg/articles.php?id=5&page=3
Те тука би трябвало да ги има повечето ... но едва ли ще откриеш точно тази която си намислиш да се продава. Освен да дебнеш някоя кола за части преди да са я оглозгали чакалите![]()
Това каталогче е добре,ама как да разбера коя кутия е със жила коя е с лостова система коя е с жило на съединителя и коя с хидравлична помпа???
Моята е със жила и с хидравлична помпа,някой да е правил някакви такива интервенций???
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
02A е типа на кутиите на Пасатите В3 (без Синхро). Гледаш модела на своята и предавателните числа и след проверката в раздел "Продава" сравняваш предлаганото със своята