Здравейте Колеги!Някой можели да ми каже дали г60 има оригинално поставено някаде да се разтоварва излишното налягане!Четах в една тема за едно поло г40 там казаха че на г40 било на дроселовата клапа!Търсихме там Няма и следа от тръбички или темподобни въобще нещо да има там,можели случайно да е на компресора този вход горната тръба където е хваната с 4 шестограма и тази тръба отива към картерните газове и после някаде отдоло под инжекцията?
И още нещо педала на спирачките рита сам при 1ва скорост леко като се движе, каточели все едно че се включва АБС знаете как ама малко,от какво може да е това(Колата има АБС)!!????
?????Помощ,Благодаря!
Въпрос за Пассат Г60
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за Пассат Г60
Обърни внимание дали над 20-30км/ч спира да рита! Или като натиснеш леко педала на спирачката?

Последна промяна от myrshavija на Чет 30 юли 2009 3:10, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ахъм!
Значи си ни същичкият
Те-на, заповядай:
viewtopic.php?f=11&t=50868&hilit=...%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE&start=15
Описал съм как да провериш кой точно датчик е дал фира
Значи си ни същичкият

Те-на, заповядай:
viewtopic.php?f=11&t=50868&hilit=...%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE&start=15
Описал съм как да провериш кой точно датчик е дал фира

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Е баш перфектнооо... няма да е! щом рита без да е необходимо...
Иначе- за работенето- и моя работеше. И лампата не светеше.
Това, което ме притесняваше беше, че се включва твърде начесто помпата и клапание на разпределителя и щяха да свършат бързичко.

Иначе- за работенето- и моя работеше. И лампата не светеше.
Това, което ме притесняваше беше, че се включва твърде начесто помпата и клапание на разпределителя и щяха да свършат бързичко.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако спира да рита над 20км/ч, може да е същия бъгав "тракшън контрол", както беше моят проблем реди време. Другата седмица съм в Приморско - ако искаш, може да се видим да ти кажа дали е като при мен и как го "побългарих".
над 20-30 км/ч спира да Рита,само едвам като се движа пресветва лампата и рита леко!И какъв тракшън контрол тя няма такова нещо,ако може обясни от къде е било при тебе,защото може и при мене да е от същот, при 10,15,20 и така до около след 30км/ч на няколко пъти премигва лампата за абс и рита леко педала,след това нищо няма вече от 50 нататък.
Колеги,сега бях на колата,установих,че като се движа леко без да въртя волана нито се включва лампата нa abs нито,нищо,почнали леко да въртя волана наляво или надясно се чува едно цъкане и пресветва лампата на абс и педала съсем леко рита!!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен е датчик.
Добре,щея кача на компа и ще видим какво ще изкочи!
А можели ,незнам предполагам само,да е от това че дисковете сами много износени и са навълни,а накладките са направо на метал и да незнай какво да прави Абс,знам ли,има логика донякъде, не е само мое предположение иначе нямаше да го пиша?????Другото,което е качих се на на един приятел колата фиат Браво,датчика му е прекъснат и лампата на абс му свети постояно,ако съм и аз за датчик(а въобще неискам
) нямали да ми свети нон-стоп лапмата????
А можели ,незнам предполагам само,да е от това че дисковете сами много износени и са навълни,а накладките са направо на метал и да незнай какво да прави Абс,знам ли,има логика донякъде, не е само мое предположение иначе нямаше да го пиша?????Другото,което е качих се на на един приятел колата фиат Браво,датчика му е прекъснат и лампата на абс му свети постояно,ако съм и аз за датчик(а въобще неискам

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Маймун! Виж какво ти казва Радо.. оня сам си нави датчик за АБС-а
За дросела какво точно те интересува да ти обясня точно къде е?
В Петък се очертава да дойда до Бургас и ще ти обясня кое къде е общо взето. Какво искаш да постигнеш с тая дроселова клапа ? Да съска ли?

В Петък се очертава да дойда до Бургас и ще ти обясня кое къде е общо взето. Какво искаш да постигнеш с тая дроселова клапа ? Да съска ли?
Vizor написа:Маймун! Виж какво ти казва Радо.. оня сам си нави датчик за АБС-а![]()
Аз отдавна я откачих и запуших тръбата съска направо полудява