Здравейте,
Имам следния проблем с централното. При жега-лятото, обикновено след дълъг път, като угася двигателя започва да се заключва и отключва сама. Имам съмнения, че може да е и от алармата, коята управлява и централното. Вече по този начин ми изгоряха и блокираха няколко ЦУ и предполагам, че проблема не е бил в тях, макар че след смяна обикновено работят безпроблемно известно време.
Прочетох разни теми за това и за вакума и ми е ясно горе-долу схемата на работа.
Въпроса ми е, ако колата ми няма аларма-управляваща централното, и с бутона от вътре заключа вратата при работещ двигател, като угася двигателя, отключва ли се колата сама или не?
Мерси много.
Въпрос за централно В3
- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
Re: Въпрос за централно В3
Според мен е по-вероятно да не се отключи сама. Моята поне е така- отключвам , влизам, паля , заключвам отвътре и като спра и загася трябва да издърпам щифта нагоре за да отключа.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Няма да се отключи сама 

- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря за бързите отговори.
И аз имам съмнения, че е от скапаната аларма цялата работа и явно е така - е все пак е на 7-8 години и е време да я сменя явно и дано се оправи проблема.
И аз имам съмнения, че е от скапаната аларма цялата работа и явно е така - е все пак е на 7-8 години и е време да я сменя явно и дано се оправи проблема.