90+ Запитване за маисторите които са минали по моя път
- avtomoto
- Автомобил:
- Двигател:
90+ Запитване за маисторите които са минали по моя път
Зравей те
Вапросче за майсторите които са минали по моя път
Та пасата ми е 1.8 моно абс мотора 90коня с бош електрониката.до сега съм направил следните нешта-генерация, едно преспособление на калника за студен въздух от вън че съм със тунинг маската badlook и една луда центровка заради която трябва да карам само с 100 октана гориво и това е. Та имали начин да се увеличат с оште няколко (там чипове/ ламбда сонда нешто бара ли се) Благодаря предварително 

- avtomoto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 90+ Запитване за маисторите които са минали по моя път
Ле ле
- avtomoto
- Автомобил:
- Двигател:
А Зашто се премахва маркуча за маслените пари на главата?
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Защото иначе отива във всм. колектор, а в парите от картера няма кислород, т.е. не допринасят за доброто изгаряне, а донякъде обратното.. иначе каквото и да го правиш, пак ще си остане 1.8моно, по-добре вложи усилията в нещо по-смислено.
Последна промяна от dj_tuhla на Вто 07 дек 2010 21:16, променено общо 1 път.
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
dj_tuhla написа:Защото иначе отива във всм. колектор, а в парите от картера дали има кислород, т.е. дали допринасят за доброто изгаряне, как мислиш или е труден въпроса..И квото и да го правиш пак ще остане 1.8моно - спънат кон, по-добре вложи усилията в усвояване на правописа.
Може да се преправи, да му се сложи турбо, да стане 200 коня и какво ли не, но много по-евтино, по-лесно и по-сигурно ще е да си вземеш друга кола с двигател, отговарящ на изискванията ти. - avtomoto
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се за тъпия вапрос, но в тубичката в която съм отвел парите трябвали да има нещо или просто ей така празна и с дупки отгоре? Благодаря предварително 

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Ако както си го направил не може да влиза прах и мръсотия в тубичката значи е добре. Иначе се прави с късо парче маслоустойчив маркуч с малко филтърче накрая (има такива малки конусовидни филтри или ти си измисли нещо). Филтърче, защото от там всмуква по малко като се пусне рязко газта и за да не вкарва прах в маслото... вече ако мотора е в състояние да хвърля масло от там, кофти..
- avtomoto
- Автомобил:
- Двигател:
Ми немисля че ще влиза прах,но ако има някой да ми покаже на снимки как го е направил ще ви бъда много благодарен
Май и маркуча не ми е маслен
дали ще стане някакав проблем?
Май и маркуча не ми е маслен
дали ще стане някакав проблем?Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта

И квото и да го правиш пак ще остане 1.8моно - спънат кон, по-добре вложи усилията в усвояване на правописа.