PASSAT W8 , 4-motion - идеи
- serrgiotacchini
- Автомобил:
- Двигател:
PASSAT W8 , 4-motion - идеи
Колеги здравейте. Колата ми е тази и ако искате тук можем да споделим взаимни идеи за подобряване на колата , но не с хард тунинг. Всеки може да каже по една идея
Искам предварително да благодаря на The_Machine , който се грижи подобаващо за моето зверче. Е,
нека започваме 
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: PASSAT W8 , 4-motion - идеи
Човека има пари и се чуди как да ги пръсне....
Ако не си гонаправил вече .. чип?
mupk0 написа:Човека има пари и се чуди как да ги пръсне....
да ама не, пише без хард.
демек нещо евтино и хубаво.
аз така го разбирам.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Хубава генерация.
Поддръжка с качествени части.
За този двигател - толкоз.
Поддръжка с качествени части.
За този двигател - толкоз.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За тоз двигател толкоз, в интерес на истината не съм видял никъде да има проекти с такъв мотор или да се засилва кола с този двигател.
Отделно всичко е много накъчкато в моторния отсег и май е непосилно да се събере едно чарджърче.
Виж вече при другите мотори вграждани в това купе като 2.8 30кл/3.0 30кл/1.8Т 20кл/1.9ТДИ има какво да се прави, на 2.8 и 3.0 перфектно пасва едно комресорче за около 3700-400$.
Нещата, които мисля, че може да направиш, ако искаш да засилиш малко колата са един спортен филтър КН примерно, едн хубава генерация от до и чипче (софтуер)
Отделно всичко е много накъчкато в моторния отсег и май е непосилно да се събере едно чарджърче.
Виж вече при другите мотори вграждани в това купе като 2.8 30кл/3.0 30кл/1.8Т 20кл/1.9ТДИ има какво да се прави, на 2.8 и 3.0 перфектно пасва едно комресорче за около 3700-400$.
Нещата, които мисля, че може да направиш, ако искаш да засилиш малко колата са един спортен филтър КН примерно, едн хубава генерация от до и чипче (софтуер)
- serrgiotacchini
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно, за турбо е изключено. В коша и отверка не може да падне. пропуснах да ви кажа че е с газов инжекцион, което допълнително запушва пространството. За генерация съм мислил по принцип, като си запазя моите накрайници отзад. Имате ли други идеи нещо? Мислех си евентуално като "взема заплата" да си намеря диодни стопове и фарове, но уви не се намират такива. само фарове има но са 600лв. Препоръчайте нещо за гърнета ако знаете 

-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Не се занимавай с глупости и хвърляне на грешни пари.Имаш добра кола и мисля,че това е достатъчно 
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Като видя това W8 и направо съм
,не мога да си го представя чак.....що за двигател,що за сила е
Трябва на живо и отвътре на педала,то е ясно....
Евала,уникално рядка машина е,каквото да им сложиш,тя го заслужава... 

- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
фабри4но това е модела с наи висок клас на оборудване и ако не се лъжа е и с биксенон-както и да я ки4иш кои знае какво не може да се добави-а и маи от заводското по добро нема за тоя клас
и според мен , няма нужда от някакви допълнителни подобрения, мотора говори сам за себе си
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
защо продаваш екземпляра ?
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Колегаа щом караш пасат 8-мак не би трябвало да ти се завива свят когато видиш че фаровете струват 600 лева
Иначе филтър и хубава генерация точно на тази кола...
За джанти и окачване мислил ли си ? Какво ти е мнението?Не ми казвай само,че по нашите пътища не могат да се карат ниски коли,че веднага ти изкарам няколко примера който са на по 1 см от асфалта
Нищо лично,но ако видя кола като твоята с хубава боя,джанти и окачване директно съм свършил
Иначе филтър и хубава генерация точно на тази кола...
За джанти и окачване мислил ли си ? Какво ти е мнението?Не ми казвай само,че по нашите пътища не могат да се карат ниски коли,че веднага ти изкарам няколко примера който са на по 1 см от асфалта
Нищо лично,но ако видя кола като твоята с хубава боя,джанти и окачване директно съм свършил
- live_for_passat
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
- Двигател: ASZ 2002
Преди време целия тунинг мерак се отбиваше с няколко лепенки - някое пръстче, някоя "И аз твойта...", както и да е. За сериозни хора провери германците какво имат да кажат за колата, някоя здрава чуждестранна тунинг фирма не боли да попиташ... 
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Огледала от Б6 с осветление в краката вързано за плафоните вътре. Диодни крушки, но в никакъв случай стопове или фарове! Както казаха и колегите по-горе, едно хубаво окачване. Джанти... оригиналната 18-ка е просто жестока!