Passat-b5 20vT 2000г турбото надува но разлика няма - РЕШЕН
Passat-b5 20vT 2000г турбото надува но разлика няма - РЕШЕН
Здравейте колеги,искам да събера малко мнения по едно въпросче е то е: скоро си направих турбината,5 километра след това колата спря да върви,ходих на ваг ком,и параметрите който излязоха бяха че турбината надува на 1,2 бара,което ми стана странно и се оказа че е чипосвана,добре ама не върви почти няма разлка от преди да я направя,а на всичкото отгоре надува и много повече,един от сервизите ми казаха че мойе биии стойностите на дебитометъра са ниско но не знаел,та от ккаво може да е това нещо,да надува а да няма разлика във вървежа,защото плащам 290 лв за 150 коня мотор,а всъщност съм 100-тина кончета,ако някой може да помогне е добре дошъл,ако не пак е добре дошъл
)) иии сменях,ламбда сона,но разлика никва,щото беше дала фира...тааа мерси 
-
mili 75
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat-b5 20vT 200г турбото надува но разлика няма
Колега тука обикновено, за да ти се даде някаква що годе точна преценка се постват лог файлове.Затова помоли тези, които ти я тестват с ваг ком, да направите логове във движение, за да се види какво е положенито.Какви са тези приказки на майстори дебитомера май дава ниски стойности, ако дайствително не стига исканите стойности има да почакаш да върви добре, защото компютъра няма да пуска достатъчно гориво, но за да не сме голословни дай лог файлове.
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Може да имаш сцепено съединение на турбо пътищата 
да но тогава нямаше да ми показва че надува 1 бар а щеше да има загуби големи
Re: Passat-b5 20vT 2000г турбото надува но разлика няма
проблема решен,излязло едно вакумче,но на много гадно място и никой не го видял,накрая сам си го видях