И си право думам-тука гражданството че знае нещо-че кажат.А нанататека я си знам-трактуро толко годин сам го праим-нема ядове.Ма на него не минават теквиа букви...на километражо де.Та мисълта ми е дека да чепкам да опраим?И благодарим за вниманието текова..."Guasto ai freni"светна-Що да чиним??ОПРАИХ
"Guasto ai freni"светна-Що да чиним??ОПРАИХ
Бе шустрим си язе оня ден сас сто и дваес като секо сериозно шопче и оп-пише горека те тия сложни думи.Па я одбиф надесно-а оно си светка демек СТОП.Полека после укарвам дома-надписо гасне.Добре ама сабале па се яви да га ....
Некакси изпаднах у огромен ЧУДЕЖ и са ме е страх да шустрим-белким си се опраи само.А и да не батишем нещо.Нече да е от навтата,нали трактуро върви с неа
А нема кой да питам сите комшии са с трактури и москвичи.А язе-Пасат баце 2004то лето.
И си право думам-тука гражданството че знае нещо-че кажат.А нанататека я си знам-трактуро толко годин сам го праим-нема ядове.Ма на него не минават теквиа букви...на километражо де.Та мисълта ми е дека да чепкам да опраим?И благодарим за вниманието текова...
И си право думам-тука гражданството че знае нещо-че кажат.А нанататека я си знам-трактуро толко годин сам го праим-нема ядове.Ма на него не минават теквиа букви...на километражо де.Та мисълта ми е дека да чепкам да опраим?И благодарим за вниманието текова...
Последна промяна от Polker на Вто 14 дек 2010 21:10, променено общо 2 пъти.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: "Guasto ai freni"светна-Що да чиним??
Трудно те разбрах колега.Иначе надписа би трябвало да значи:
Проблем със спирачнат система.Да не са ти свършили накладките?Ниско ниво на течността?
Проблем със спирачнат система.Да не са ти свършили накладките?Ниско ниво на течността?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
па шо да чиниш, иди за начало при некой да му фрли на таблото малко леб и един компир да ти го отмаа друг път на некъф по човешки език от жабарскио. и он ше ти и каже шо ше стаа. накладки ли ше са-течност ли ше е, макър че течност моеш и сам да се навреш и да провериш... не че накладки не моеш де...

Васе ниа с тебе не можееме да се разбереме.Яз какво ти говорим ти какво ми приказваш?Целио пасат да го напълним с леб и компир надписо нема а се маане.И тоа язик тиа дека пишат на него-тиа как се разбират бе?Кажи на тебе дека ти одмааа таблото и я дидем компир и леб че носим как си требе
Цело ремарке е дома
А инак течнос мое да е верно са че идем да надзърнем.Ако не е ютре па че шустрим с Ладата.Мерси де,мерси...
Цело ремарке е дома - vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
я самин си го отмаах.
молам де, молам...
молам де, молам...

-
Гергин
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Ти Васето го мани, он сам си го мааа.
Аааа, я ти думам: Че знаш, Таа работа без у...й немааа мине. Требе си учен човек да фъррли леб и компиро. Па ти, я му носи шише пукавица на човекот, он че разбере.
Аааа, я ти думам: Че знаш, Таа работа без у...й немааа мине. Требе си учен човек да фъррли леб и компиро. Па ти, я му носи шише пукавица на човекот, он че разбере.

-
shimbi
- Автомобил: джета 2012г
- Двигател:
- Контакти:
браво на колегата с темата.хареса ми как го е формулирал.въпреки че немога да му помогна ,пиша в темата,защото ми хареса диалекта на който е писал.триябва и майтап да става и работа да се върши 
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
Polker написа:Васе ниа с тебе не можееме да се разбереме.Яз какво ти говорим ти какво ми приказваш?Целио пасат да го напълним с леб и компир надписо нема а се маане.И тоа язик тиа дека пишат на него-тиа как се разбират бе?Кажи на тебе дека ти одмааа таблото и я дидем компир и леб че носим как си требеЦело ремарке е дома
А инак течнос мое да е верно са че идем да надзърнем.Ако не е ютре па че шустрим с Ладата.Мерси де,мерси...
Шо стана бре има ли течност у казано?
Ме скина от смев кога те читав. 
Брех наборе що да ти речем!Васето че си излезне прав златни му ръчици къде барат по компютаро.Сипааме с комшията течнос чех да речем вода
у казано и надписо бега временно.Ма още не сам шустрил че са у снего не ми се изкарва.Ма са па ядове-немам течнос-од трактуро не стаяла.
не била по исо. Комшиата има аскона слънце 1984 на 328000 слет пренавиването.Рипнааме у неа та на бензиностанцията.Там момето ме пита от коя искате думам-най скъпата.Нема се срамиме я.Комшиата дума таа е нема спор пише фолсваген.Он разбира- отколе има западна кола.Опитен е заедно изправяаме бронята на москвичо та изкривииме стълбо.И те тека...Он ми обади дека е казано да сипем.И нему благодарско 
не била по исо. Комшиата има аскона слънце 1984 на 328000 слет пренавиването.Рипнааме у неа та на бензиностанцията.Там момето ме пита от коя искате думам-най скъпата.Нема се срамиме я.Комшиата дума таа е нема спор пише фолсваген.Он разбира- отколе има западна кола.Опитен е заедно изправяаме бронята на москвичо та изкривииме стълбо.И те тека...Он ми обади дека е казано да сипем.И нему благодарско 
- zlatko83
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: PN
епа ви и сте номер 1
ако бяхте кола в гаража щях да ви оценя с: 10++++++++++++++++

ако бяхте кола в гаража щях да ви оценя с: 10++++++++++++++++

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
мамоууу, сал да сте не окепазили и да сте сипале 5 или 5.1 хаймани ньедни!
оти шефо писал тамока на казаньо отгоре-дека само дот 4 да се сипува!
оти иначе парцалье стаят и сичко отиа на мечката у печката!
немойте!
а си сипал лошо-а ойде сичко и требе ново сичко да тургаш!
инак-некой ден, га имаш път-обади-ше опраиме с компиро онаа ралта.
па да ви шушнем на сите, оти се не сещате-лебо се фрга на компиро да те не апе... докат праиш с него таблото.
оти шефо писал тамока на казаньо отгоре-дека само дот 4 да се сипува!
оти иначе парцалье стаят и сичко отиа на мечката у печката!
немойте!
а си сипал лошо-а ойде сичко и требе ново сичко да тургаш!
инак-некой ден, га имаш път-обади-ше опраиме с компиро онаа ралта.

па да ви шушнем на сите, оти се не сещате-лебо се фрга на компиро да те не апе... докат праиш с него таблото.

- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
И за сите дет ги мрзи да четАт и да отвораат гугАло:
http://translate.google.com
Guasto ai freni -> Brake failure -> Грешка в спирачките
http://translate.google.com
Guasto ai freni -> Brake failure -> Грешка в спирачките
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
"Е като те тумнем по тутулината,че ти изфръкнат зръклите"
Евала за темата,ще си легна с усмивка
"Трактору вървял толкоз годин..." а стига е 
- Cheater
- Автомобил:
- Двигател:
Спирачна течност си долей