Здравейте,
Имам едни букси под седалката които се развяват свободно. Ако има колега да ми каже къде да ги включа. И още една молба - отворих си бушониерата и на някои места липсват бушончета. Някой компетентен ще погледне ли да ми каже какво липсва? Предварително благодаря на всички отзовали се.
Поздрави и весели празници
пасат б5 малко помощ за електриката
- ico.stoev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат б5 малко помощ за електриката
Във връзка с бушоните обарни внимание дали в гнездата в които няма бошони има контактни клеми.Ако няма значи бушон неможе да се сложи.Стандарто на всички е с толкова гнезда, но не всички са активни.
Мерси колега, ще погледна.
Имам например подгряване на огледалата обаче бушон номер девет липсва? Това означава ли, че не работи подгрева? И как да разбера кой номер да сложа?
А и някои от картинките не знам какво означават. Има ли къде да погледна във форума?Ако не дали гугъл ще помогне?
Имам например подгряване на огледалата обаче бушон номер девет липсва? Това означава ли, че не работи подгрева? И как да разбера кой номер да сложа?
А и някои от картинките не знам какво означават. Има ли къде да погледна във форума?Ако не дали гугъл ще помогне?
- ico.stoev
- Автомобил:
- Двигател:
Виждам че имаш копче за подгряване на огледалата.Нямам представа защо няма бушон и кой номер трябва да бъде.
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
Следва да е N9, втори ред, втора позиция от ляво надясно. Така е и при мен, няма контактни клеми на това място, обаче пък подгрева на огледалата си работи безупречно. Според чуждестранните форуми слот N9 е остатък от ел. инсталацията на ауди и не се ползва на пасат. Ако е така, то кой е тогава предпазителят за подгрева.

Последна промяна от fichtenweg на Пон 25 апр 2011 9:41, променено общо 1 път.
- ico.stoev
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам сега снимка на моите бушони, но по памет мисля че имам на №9.Ще снимам и ще пусна
Сега в почивните дни разгледах по-подробно седалките и всъщност ми липсва буксата от седалката
Ако някой има подобни седалки да каже от къде трябва да дойде кабеляка да драсне два реда моля.

Ако някой има подобни седалки да каже от къде трябва да дойде кабеляка да драсне два реда моля.
- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
viewtopic.php?f=6&t=109021&hilit=%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B0%D1%82+%D0%B15+%D0%B1%D1%83%D1%88%D0%BE%D0%BD%D0%B8
искам да намеся малко и тази тема, която е от друг колега свързана с бушоните...
уж колите са едни и същи, а картинките със схемите за бушоните са различни ?
като при единия колега номер 14 е показана картинка за осветление в купето...а при линка, който аз съм копирал под номер 14 е съвсем друго обяснение?
някой може ли да разтълкува?
искам да намеся малко и тази тема, която е от друг колега свързана с бушоните...
уж колите са едни и същи, а картинките със схемите за бушоните са различни ?
като при единия колега номер 14 е показана картинка за осветление в купето...а при линка, който аз съм копирал под номер 14 е съвсем друго обяснение?
някой може ли да разтълкува?