Ремонт на климатик Варна ?

Техническа и сервизна информация за Passat
andre
Автомобил:
Двигател:

Ремонт на климатик Варна ?

Мнениеот andre » Чет 02 юни 2011 12:01

Здравейте колеги.
Ето и моята дилема, може и да не е за тук но просто немога да я класифицирам. Първо да кажа, че съм с VW ПАСАТОР но жената ми е с опел тигра, която преди няколко месеца претърпя лек удар на предницата, след като сменихме радиатори перки и такива работи се оказа че има дупка в радиатора на климатика и неможе да се зареди. Кажете къде в ВАРНА има майстор който е сериозен и може да оправи нещата? И най - ВАЖНОТО да не е скъпчия. Информативно да кажа само, че проверих на околовръстното и цената която ми забиха там е 550 български левчета ( ремонт лепене и зареждане ) ще се радвам да помагате .... :D

ARusev
Автомобил:
Двигател:

Re: Ремонт на климатик Варна ?

Мнениеот ARusev » Чет 02 юни 2011 14:25

На околовръсния са няколко. В "АЛАНЕКС" беше ли?

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 02 юни 2011 14:39

andre написа:Здравейте колеги.
Кажете къде в ВАРНА има майстор който е сериозен и може да оправи нещата?

В двора на "Варна Комерс" бивш "Терснаб" на 30 м от стола и прегледите.Н лчини мога да ти дам тел.

Потребителски аватар
ВидиМС
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ВидиМС » Чет 02 юни 2011 19:01

kris11 написа:В двора на "Варна Комерс" бивш "Терснаб" на 30 м от стола и прегледите.Н лчини мога да ти дам тел.

Аз съм ходил там и ме върнаха.Занимават се предимно в камиони т.е. хладилни фургони.Взеха да ме кръщават да сменям фреона щот моябил забранен............ бла,бла.
До склада за телове и сапани с/у Метро(има едни Ифи в сервиза) имаше един Данчо майстор е, оправи го човека и вече 3 г. духа м/у 5 и 7 градуса.

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro09 » Чет 02 юни 2011 19:57

Май най правилния избор е в двора на Елпром автосервиз Стренд и тоя в с.Каменар след прегледите!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 02 юни 2011 20:07

ВидиМС написа:
kris11 написа:В двора на "Варна Комерс" бивш "Терснаб" на 30 м от стола и прегледите.Н лчини мога да ти дам тел.

Аз съм ходил там и ме върнаха.Занимават се предимно в камиони т.е. хладилни фургони.Взеха да ме кръщават да сменям фреона щот моябил забранен............ бла,бла.
До склада за телове и сапани с/у Метро(има едни Ифи в сервиза) имаше един Данчо майстор е, оправи го човека и вече 3 г. духа м/у 5 и 7 градуса.

Човека пита за автомобил от новия век !! В твоя случай имал стар модел "фреон" сложил , вече няма откъде да намери.Намираше се фреон не в кавички от "Полимери", но отдавна секна крана,

andre
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andre » Чет 02 юни 2011 22:01

леле леле колеги много ви благодаря за отговорите :bowdown да се надявам, че ще имам резулт в понеделник ще мина да видя какво е положението.СУПЕР СТЕ :banana

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 03 юни 2011 19:31

andre написа:леле леле колеги много ви благодаря за отговорите :bowdown да се надявам, че ще имам резулт в понеделник ще мина да видя какво е положението.СУПЕР СТЕ :banana

Днес говорих, Затрупани са с камиони , а там е парата. Може да не ти обърнах внимание в понеделник.

groshev83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот groshev83 » Съб 04 юни 2011 17:09

Само в "АЛАНЕКС" на Христо Смирненски НЕДЕЙ да ходиш - правиха ми климатика - после напълниха системата ам тарикатите ми сложили 400 гр фреон вместо 600 и то духа ама не както трябва . След месец отидох на друго място където изкараха фреона от системата - 400гр - дозаредиха ми още 200 и сега е 6+ студ да си е... мамата. Колата е пасат 5.5
Препоръчвам ти един сервиз по пътя за каменар след камерите 50-60 м в ляво. Пламен се казва човека цените му са съвсем прилични и има стенд за климатици. 0894768165 му е телефона :да:

Потребителски аватар
ВидиМС
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ВидиМС » Съб 04 юни 2011 19:00

kris11 написа:
Днес говорих, Затрупани са с камиони , а там е парата. Може да не ти обърнах внимание в понеделник.

Криско аз на баба си ли говоря??????

Потребителски аватар
Biggy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Biggy » Съб 06 авг 2011 19:45

Здравей колега, ако все още търсиш сервиз, бих ти препоръчал едно сервизче, където оправиха моя.
Намира се в един гараж точно преди магазина на Евро07 на ЖП гара в посока център( по пътя н атринайската)
Едно едро момче, не си спомням името оправи моя климатик, който на всичкото отгоре се оказа допълнително монтиран :banghead: , намери ми части зареди ми системата и цените са много прилични вече 2 месеца нямам никакви ядове.

Надявам се че съм бил от полза heavy metal zork

Върни се в “Passat”