Кочината поднесе и тъй като маншона на крайното каре(от към шофьора)беше скъсано от доста време,почнаха да хварчат топчето от карето.
Като излязох от калта на асвалта,колата почна да дърпа на дясно(от към предното пасажерско място).
На другия ден смених карето. Обаче,пак си продължава да дърпа на дясно,ходих да правя реглаж,но нищо не стана,смених джантата да не би да е крива,пак нищо не стана,вдигнахаме я на стенд,с щангата майстора мърда носачи,шарнири(ЗДРАВИ СА!),---ПАК ДЪРПА НА ДЯСНО ПО ВРЕМЕ НА ДВИЖЕНИЕ,КАТО ПУСНА ВОЛАНА!
Рейката хлопа кофти,от 2 год и повече е преебана,но е механична и си не давам много зор да я правя.
Та въпроса ми е може ли да съм я довършил тая рейка на завоя,щото посредата на рейката има един маншон и днес забелязох,че е скъсан.
Това дарпане може ли да е от рейката
За луфт на волана незнам,май няма голям луфт,но като е спрял автомобила и като въртя волана на ляво на дясно
се чува хлопане при рейката,то тя си хлопа от 2 год и повече

И да добавя,като ми правиха реглаж, майстора доста се ядосва,като регулира дясното точила(това което ми тегли),рейката сама връща към другото без да пипа нищо,но горе долу го регулира,сори за гадното пояснение но не знам как да го обясня.
Обърках мястото ---Сервизи, магазини и части за VW---не трябваше да пиша тук,сега го видях ,че е за технически.... извинявам се!