Уред температура на Б3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Уред температура на Б3
Здравейте колеги, днес се случи нещо странно стрелката на температурата не слиза до долу като угася двигателя. На какво се дължи това, ако някой може да помогне чакам идеи за пасат б3 1.8RP 88г.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Уред температура на Б3
Добър ден колега!Пробвай да свалиш таблото да махнеш прозрачната пластмаса отпред така ,че да имаш достъп до стрелките.Бутния напред назад жътре има една пружинка която оказва съпротивление може да е задържала нещо или да си е заминала.След това бутни стрелкичата в най долно положеие така че да опре на ограничителчето и виж дали ще си остане в това положени-ако се връща виж стреличката да не е превъртяла в оста (макар че невярвам защотот няма как да изспита такккова напрежение и осчицата е зарязана така че да можеш винагио да я сложиш правилно,смисъл да не ти показва по малко или повече
Ако има нещо питай ще помогна с каквото мога

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега утре ще го отворя да видя какво ще стане да те питам имам друго работещо табло ако сменя само уреда с температурата и бензиномера дали ще стане?
stenli000 написа:имам друго работещо табло ако сменя само уреда с температурата и бензиномера дали ще стане?
Ако уредите са еднакви, ще стане.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз мисля че ако са еднакви няма да има проблем 

- sladura2206
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега и аз имах такъв проблем самоче при мен стрелката не се качваше нагоре смених ТЕМПЕРАТУРНИЯ датчик и се реши проблема струва 9лв ако не знаеш намерасе на тройника отдолу черен на цвят дано да съм помогнал.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е решен със смяна на уреда за температурата.