здравейте, колеги! мой приятел е гледал една обява в мобиле: http://www.mobile.bg/11308907186401958
изглежда читав автомобила, но дали е възможна комбинацията на този двигател с тази година на производство? моля някой, който разполага с ауто-дата да провери и да каже. изобщо, всякакви мнения или конкретна информация ще са от полза. благодаря ви предварително!
запитване и мнение за Пасат 5.5
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: запитване и мнение за Пасат 5.5
Защо да не е възможно? Все си мисля, че тая кола до края на производството й се предлага с тоя мотор. Според ЕТКА се монтира и 2005 година, заедно с 2.0 моторите, чиито кодове започват с B - BGW, BHW. Напълно е възможна тая комбинация година-двигател. AVF и AWX се монтират дори 2005 година според ЕТКА.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Възможно е, има такива.
- blade84
- Автомобил: Vento
- Двигател: AAZ
Защо отзад е с една червена буква, Помпа Дюза са с 2 мисля всичките даже и 101 коня.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защото е 2005г. Повечето след 2004г. са само се едно червено I, независимо от конските сили, това важи и за Голфовете. Което естествено няма никакво значение, броя на червените букви е такъв, какъвто иска собственика на автомобила, може и да са три, и само сребристи. Ибей е голяма работа ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
не ги гледай буквите коя кава е .виж кода на двигателя какъв е мотора и това е.1.9 трябва да е това.като цяло хубава кола,комфортна,автоматика е добър,икономична на извънградско.в софия 8-9 спокойно лятото.много приятна,но и за подръжка не е най-евтиното,ако си имал стар голф ще ти дойде нанагоре спрямо него.годината 2005та е добре.аз лично не съм фен на дизела,но това не значи че колата е лоша.ако те кефи действай 

Всичко ми се вижда нормално.
В ужасно добро състояние са седалките, гледал съм десетки обяви на 5.5, но никога толкова добре изглеждащи.
В ужасно добро състояние са седалките, гледал съм десетки обяви на 5.5, но никога толкова добре изглеждащи.
- paaco
- Автомобил: Passat 5.5 1.9 TDI
- Двигател: AVF 2005
Само месеца мен лично ме съмнява. Не започнаха ли 6-цата от март? Иначе вярно е че изглежда добре.
http://passat.blauu.de/derpassat.html
http://passat.blauu.de/derpassat.html
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
K написа:Всичко ми се вижда нормално.
Швейцарските коли почти винаги са в топ състояние. Това са моите наблюдения - просто тази е по скоро на реални или близки км за разлика от другите, които си виждал...
Всичко е късмет.
-
- Автомобил:
- Двигател:
119 000 в швейцария -забрави. Поне на 200-250 000 е колицата, иначе че изглежда чудесно никой не го отрича! Отивай с някой познат с VAG-Com разгледай за грешки и проблеми, чупи малко цената и я взимай!