След вандалско изпълнение /БОМБИЧКА/ предното стъкло на Пасата ми, КОМБИ РП, 91 ГОД., е за смяна-къде да го сменя и какво стъкло бихте ми препоръчали?
Благодаря Ви предварително!
Смяна предно стъкло на В3-къде в Пловдив?
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Re: Смяна предно стъкло на В3-къде в Пловдив?
http://comunicatorbg.com/1624/tani_contacts.html
Ето тези хора ми смениха предното стъкло на голфа тази седмица. Имахме предварителна уговорка, но ми се наложи да ползвам колата по-рано. Обадих им се и пристигнаха по най-бързия начин - вместо в 13:30 както беше по уговорка долетяха в 11:00, смениха стъклото за 30 мин. на паркинга пред работното ми място и в 13:30 вече бръмчах из София. Много съм доволен !!!!
Питай дали работят и в Пловдив.
Избрах си китайско стъкло тонирано за 80 лева + труд + прехвърляне на стикери = 130 лева.
Ето тези хора ми смениха предното стъкло на голфа тази седмица. Имахме предварителна уговорка, но ми се наложи да ползвам колата по-рано. Обадих им се и пристигнаха по най-бързия начин - вместо в 13:30 както беше по уговорка долетяха в 11:00, смениха стъклото за 30 мин. на паркинга пред работното ми място и в 13:30 вече бръмчах из София. Много съм доволен !!!!

Питай дали работят и в Пловдив.
Избрах си китайско стъкло тонирано за 80 лева + труд + прехвърляне на стикери = 130 лева.
- Ivaile
- Автомобил: Touran
- Двигател: BSE 2008
Работят в западната част на страната.
Някой има ли впечатления от фирма "Мустанг" - Пловдив?
Някой има ли впечатления от фирма "Мустанг" - Пловдив?
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
На гиганта има едни пичове, не знам как се казва фирмата...колеги ме насочиха там...мнооого съм доволен....не взимат скъпо и обясняват каквото те интересува. Разбира се дават и гаранция 

- Ivaile
Благодаря ти, Драго,още сега ще отида да разузная къде са и дали работят утре.
- drago_tr
Ivaile написа:Благодаря ти, Драго,още сега ще отида да разузная къде са и дали работят утре.
намират се от северната страна на блока
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Точно там на гиганта е твоето място. Хората са коректни и мисля,че могат и те да дойдат ако колата не може да отиде при тях. Имат доста видове стъкла и можеш да избираш. Естествено качеството струва пари на всякъде но знам , че там работят добре момчетата. Другото място е кобрата в Кючука но за там не мога да кажа нищо. Има колеги които са ползвали техните услуги но като гледам не са дали информация.
- Ivaile
Благодаря на всички!
Фирмата за автомобилни стъкла е "GLASS GROUP", офисът й е от страната на "Карловско шосе",в края на блока/Гиганта/, срещу бензиностанцията , но уличката до него и сервиза им е ЗАД Гиганта, аз влязох от гара Филипово.
Тефоните им са:
032/ 958 958
0878 958 958
0888 958 958
(Красимир Филипов )
Фирмата за автомобилни стъкла е "GLASS GROUP", офисът й е от страната на "Карловско шосе",в края на блока/Гиганта/, срещу бензиностанцията , но уличката до него и сервиза им е ЗАД Гиганта, аз влязох от гара Филипово.
Тефоните им са:
032/ 958 958
0878 958 958
0888 958 958
(Красимир Филипов )
Последна промяна от Ivaile на Чет 13 окт 2011 18:56, променено общо 1 път.
Колко пари ти взеха, какво стъкло сложи...марка, със сенник, без...и т.н.
Дай повече инфо...
Дай повече инфо...
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,сподели какво стана,доволен ли си от свършената работа,че ми предстои презаляпяне на задното и челното стъкло,че тече от тях,та съм се пищисал от мненията за Кобра и Мустанг,като чета отзивите....Утре ще звънна на тези агенти да видим какво ще кажат

- drago_tr
Да бе...къде изчезна колегата да сподели някакво мнение 

- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Danny boy написа:Колега,сподели какво стана,доволен ли си от свършената работа,че ми предстои презаляпяне на задното и челното стъкло,че тече от тях,та съм се пищисал от мненията за Кобра и Мустанг,като чета отзивите....Утре ще звънна на тези агенти да видим какво ще кажат
За Мустанг не знам как са като цени,но мога да ти кажа че Кобрата малко или много режат глави.
- Ivaile
СЪЖАЛЯВАМ!
Не съм забравил (не)писаното правило да се споделя решението на проблемите, споделени тук.
А не съм писал, защото стъклото ще ми го сменят в четвъртък или в петък сутрин. Обясниха ми, че смяната е 3-4 часа (?) , европейското стъкло е min. 220 лв., другото - казах да не е китайско,е 140 с новото уплътнение.
Имаха доста работа - някакъв голям Мерцедес беше в сервиза, но не можах да видя как сменят стъклото...
Ще пиша повече след смяната!
Не съм забравил (не)писаното правило да се споделя решението на проблемите, споделени тук.
А не съм писал, защото стъклото ще ми го сменят в четвъртък или в петък сутрин. Обясниха ми, че смяната е 3-4 часа (?) , европейското стъкло е min. 220 лв., другото - казах да не е китайско,е 140 с новото уплътнение.
Имаха доста работа - някакъв голям Мерцедес беше в сервиза, но не можах да видя как сменят стъклото...
Ще пиша повече след смяната!
- Ivaile
Е,вече съм сново стъкло!
Китайско - уж не го исках...Но при цена 110 лв. го намирам за идеално! Поставиха ми го на обед,като са сменили и уплътнението. Старото бе пластмасово, даже на места ми се струваше понапукано, а новото е изцяло гумено. В 16.30 ч. си взех колата и дъждът направи първата проба. Чистачките прилепват добре, няма кривини - огледах и под ъгъл, а вечерта не видях бликове от уличните лампи,
Единствено ме дразни синята декоративна ивица в горната част - било "екстра", ще трябва да свикна с нея...Но няма без нея на тази цена. Е, ПРИ ЦЕНА 220 - 250 лв.- има.
Доволен съм от Glass Croup -приемчикът /?/ е точен и прям човек, обясни ми плюсове и минуси.
Времето ще покаже дали изборът ми е бил добър - надявам се този път евтиното да се окаже добро!
А сега е време за
Китайско - уж не го исках...Но при цена 110 лв. го намирам за идеално! Поставиха ми го на обед,като са сменили и уплътнението. Старото бе пластмасово, даже на места ми се струваше понапукано, а новото е изцяло гумено. В 16.30 ч. си взех колата и дъждът направи първата проба. Чистачките прилепват добре, няма кривини - огледах и под ъгъл, а вечерта не видях бликове от уличните лампи,
Единствено ме дразни синята декоративна ивица в горната част - било "екстра", ще трябва да свикна с нея...Но няма без нея на тази цена. Е, ПРИ ЦЕНА 220 - 250 лв.- има.
Доволен съм от Glass Croup -приемчикът /?/ е точен и прям човек, обясни ми плюсове и минуси.
Времето ще покаже дали изборът ми е бил добър - надявам се този път евтиното да се окаже добро!
А сега е време за