питане за заключване на врати - Б3
-
- Автомобил:
- Двигател:
питане за заключване на врати - Б3
искам да попитам дали някой знае преди като натисна бутона за заключване от вътре се заключваха всички врати а сега неиска какъв може да е проблема
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: питане за заключване на врати
Сега ако кажеш кой модел е Пасата, цена няма да имаш?
Предполагам е В3. Ако е той - сваляш кората, отлепяш найлона и преглеждаш машнката на централното - зацапани контакти, не се прибира плътно, прекъснати жици и т.н. С ключа от вън заключва ли се? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
да б3 е пасата 90г 90к,с / да работи си заключва отключва нормално само не работи защитата за деца
-
- Автомобил:
- Двигател:
много чудно но като заключа и отключа с ключа всичките врати се затварят и отварят а с бутона отвътре нестава
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
viktor197 написа:да б3 е пасата 90г 90к,с / да работи си заключва отключва нормално само не работи защитата за деца
Защитата за деца е само на задните врати и има едно малко лостче на самата брава отдолу, което се избутва мисля навътре (има стрелка) и отвътре вече не може да се отваря. За предната врата - провери да не си пренавил палеца и той да пречи лостчето да слезе надолу. Трябва да се отвори и да се види. С гадаене не става.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ааа няма да го оставя да се оправи от самосебеси но сега е студено
Последна промяна от viktor197 на Пет 10 фев 2012 8:21, променено общо 1 път.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: питане за заключване на врати - Б3
Провери за скъсан кабел между вратата и купето. Другият вариант е във самата машинка за централното (тази във вратата) микро ключето да е проблемно.
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Ами при мен винаги е било така, когато съм вътре и натисна бутона (или както се казва това стърчащато) всички врати се заключват, но след 10 секунди се отключват. В упътването на алармата го има как да я програмирам така че да мога и отвътре да мога да заключа, но така и не се престраших да я програмирам по този начин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
разглобих вратата и нищо не открих
-
- Автомобил:
- Двигател:
passenger написа:Ами при мен винаги е било така, когато съм вътре и натисна бутона (или както се казва това стърчащато) всички врати се заключват, но след 10 секунди се отключват. В упътването на алармата го има как да я програмирам така че да мога и отвътре да мога да заключа, но така и не се престраших да я програмирам по този начин.
когато съм вътре и натисна бутона (или както се казва това стърчащато) всички врати се заключват, но след 10 секунди се отключват. но като натиснеш втори път се заключват и не се отключват докато не ги отвориш ти
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
При мен мисля че е като на колегата-отвътре вратите се заключват всяка за себеси...а отвънка с ключа-всички едновременно....Централното си ми е вред,алармата също.....не знам защо колегата мисли че това е проблем!
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
kristianatanasov написа:При мен мисля че е като на колегата-отвътре вратите се заключват всяка за себеси...а отвънка с ключа-всички едновременно....Централното си ми е вред,алармата също.....не знам защо колегата мисли че това е проблем!
Защото по принцип не трябва да е така и има нещо развалено, а ако не му пречи - разбира се, че може да си кара и така!

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
viktor197 написа:passenger написа:Ами при мен винаги е било така, когато съм вътре и натисна бутона (или както се казва това стърчащато) всички врати се заключват, но след 10 секунди се отключват. В упътването на алармата го има как да я програмирам така че да мога и отвътре да мога да заключа, но така и не се престраших да я програмирам по този начин.
когато съм вътре и натисна бутона (или както се казва това стърчащато) всички врати се заключват, но след 10 секунди се отключват. но като натиснеш втори път се заключват и не се отключват докато не ги отвориш ти
Почти на 100% съм сигурен че съм пробвал и че пак се отключват. Но ще опитам все пак отново.
- dino27
- Автомобил:
- Двигател:
viktor197 написа:
passenger написа:
Ами при мен винаги е било така, когато съм вътре и натисна бутона (или както се казва това стърчащато) всички врати се заключват, но след 10 секунди се отключват. В упътването на алармата го има как да я програмирам така че да мога и отвътре да мога да заключа, но така и не се престраших да я програмирам по този начин.
Почти на 100% съм сигурен че съм пробвал и че пак се отключват. Но ще опитам все пак отново.
При мен на Пасата колкото и да ги заключвам от вътре няма и 10 секунди и се отключват.Не знам защо но съм на 100% убеден в това.
passenger написа:
При мен на Пасата колкото и да ги заключвам от вътре няма и 10 секунди и се отключват.Не знам защо но съм на 100% убеден в това.
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Отключват ви се, защото нещо пречи лостчето, което машинката на централното бута и дърпа, да стои в крайно прибрано положение и бавно отново излиза, с което дава сигнал, че е отключено (уж чрез вдигнат палец) и централното се задейства и отключва и другите врати. Проверете лоста, който идва от вътрешната дръжка за отваряне в участъка му до самата машинка за централното - с времето се измята и измества и двете лостчета започват да си пречат и стават такива "магии". Просто с една лента пластмаса (примерно от кофа или капак на кофата за латекс, защото е от полипропилен и е гъвкав и устойчив на триене, а и не издава стържещ звук, както ако се сложи тел) се придърпва едното лостче да не се допира до другото и ще стане.