Проблем Централното на Б3 1992г

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
bzzo
Автомобил:
Двигател:

Проблем Централното на Б3 1992г

Мнениеот bzzo » Пет 21 окт 2011 18:21

Пасата ми е 1992 GL 20. 115 2Е мотор с пален ел.пакет е въпроса ми е следния нямах никакви ядове до днес с централното на вратите когато го отключа с ключа или с копчето се отключват само задна лява врата багажника и капачката за бензина помпата за централното работи пробвах с друга от друга кола същата работа мъчи се да отключи но не става от 100 опита 1 пат ще отключи всичките механизми на вратите са здрави проверих ги и бушона за централното си е здрав не знам какво може да е някои ако знае или поне предполага от какво може да е ще сам му благодарен да сподели. някъде да има нещо друго някои вакум .. откачен

Благодаря ви!!!!

ARusev
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем Централното на Б3 1992г

Мнениеот ARusev » Пет 21 окт 2011 21:54

Два пъти четох това, може би най-дълго изречение без препинателни знаци, което съм срещал в този форум. Ако съм разбрал правилно, вратите от дясната страна на автомобила, не се отварят. Пак кавам, ако е така, вероятно се е откачил шланга на вакуума от тройника, който е до десния заден калник (от тройника се отделя вакуумното шлангче за левите врати). Още по вероятно е този шланг да е сплескан / прищипан по някаква причина - тежест, прищипване от седалката или облегалката.
Не ни изпитвай нервната система с този начин на писане, моля!

Потребителски аватар
bzzo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bzzo » Съб 22 окт 2011 0:05

Извинявам се колега за правописа! Благодаря ти за съвета още утре ще проверя.
И ще напиша какво е станало.

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasilb » Съб 22 окт 2011 7:53

Щом отключва и заключва дори един механизъм - помпата работи. Както е казал ARusev - някъде имаш прещипан маркуч. Вдигаш задната седалка, праговете към неработещите врати и гледаш къде е проблема. Ако скоро си местил или правил нещо по купето - започни с проверката от там. Успех! :)

Върни се в “Passat”