проблем с пасат б4 115 коня 95 година
проблем с пасат б4 115 коня 95 година
Здравейте колеги,имам пасат б4 115 коня 95 година.Напоследък започна да работи на много ниски обороти като е студена и гасне постоянно.Опитах да вдигна оборотите,но не намерих откъде и затова опънах жилото на газта.Е пак е така,само че сега като загрее вдига много високи огороти(1200-1500),отпускам жилото малко и угасва.Иначе на ход е добре.Ако някой има идея от какво може да е,моля да пише,много ше съм благодарен.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: проблем с пасат б4 115 коня 95 година
'95 година са се произвеждали 4 (четери!!!) типа мотори 2.0 115 коня: 2Е, АGG, ADY и AKR.
Отделно нищо не си споменал за наличие на газова, не си подшушнал дали някога са сменяни въздушен и горивен филтър...
Извинявай, ама ако натоваря толкова кристалната топка, че да познае всички отговори - ще свършат батериите преди да визуализира резултатите!
Отделно нищо не си споменал за наличие на газова, не си подшушнал дали някога са сменяни въздушен и горивен филтър...
Извинявай, ама ако натоваря толкова кристалната топка, че да познае всички отговори - ще свършат батериите преди да визуализира резултатите!

-
- Автомобил:
- Двигател:
VAG COM......., почисти блока на дросела, може същия да се е позабравил с ЕКУ на двигателя - адаптация
ами не съм сменял филтри,ще ги сменя и ще видя дали ще се оправи.Сложих газово(не инжекцион).А за мотора ...идея си нямам какъв модел е,трябва някъде да пише,нали?Ще я огледам да видя
Провери си маркучите за вентилация на картера и клапана за наляганета но усилватела на спирачките. Ако влиза въздух отнякъде се лъже дебитомера и затова ти падат оборотите. При мен беше така.