Здравейте,
Имам Пасат Б5.5 и има някои работи по него които бих искал да оправя. Ако може да ми препоръчате някой сервиз или някой "техник", който да ги оправи.
Пробемите са следните:
1)Халогните ми не са вързани,няма и кабели(предполагам,че е била сменена бронята)
2)Не ми светят светлините за задна скорост
3)Подгряването на шофьорската седалка не работи
4)Интерваланата степен на чистачките не работи(става въпрос за първата степен,когато чистачките трябва да се пускат през няколко секунди)
Оправяне на някои забележки - Passat B5.5
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: Оправяне на някои забележки - Passat B5.5
А ти откъде си, че да знаем къде да те пратиме?
Колега гледам, че passat-a e Highline , ако има сензор за дъжд първата степен е да се пускат автоматично чистачките.
Ами колега, карал съм в дъжд на първата степен, обаче чистачйките изобщо не се пускат сами...
- dancing_niki
- Скиора
Дърпаш лоста веднъж назад все едно да пръскаш на предното стъкло ако вече си на първа степен и по този начин им "казваш" да работят. След всяко гасене на двигателя процедурата се повтаря. Ако и тогава не започнат да работят си за диагностика.
Благодаря ви, ще опитам и ще споделя резултата.
Но все пак препоръчайте някой,който да оправи другите забележки. Може и в София да е.
Но все пак препоръчайте някой,който да оправи другите забележки. Може и в София да е.

- dancing_niki
- Скиора
- Cheater
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,ако и след подканването чистачките ти не сработват повече от един път(а гледам че си със сензор за автоматични чистачки) значи ти е заминало релето или имаш проблем с окабеляването.
Колкото до светлините за задна скорост,ако не е от крушките(най-вероятно)-значи е от датчика за задна скорост-не скъп около 10-15 лева,но е неудобен за смяна-трябва да имаш дълги ръчички,понеже е на неудобно място.
И аз ги имах и двата проблема.Надявам се да съм помогнал.Успех с бегачката
Колкото до светлините за задна скорост,ако не е от крушките(най-вероятно)-значи е от датчика за задна скорост-не скъп около 10-15 лева,но е неудобен за смяна-трябва да имаш дълги ръчички,понеже е на неудобно място.
И аз ги имах и двата проблема.Надявам се да съм помогнал.Успех с бегачката