ВЪПРОСЧЕТА ЗА VW PASSAT KOMBI-1.8i G60 4x4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
vasko
Автомобил:
Двигател:

ВЪПРОСЧЕТА ЗА VW PASSAT KOMBI-1.8i G60 4x4

Мнениеот vasko » Сря 02 мар 2005 20:58

1-пробвах го на сняг,обаче задното не ще да върти ЗАЩО ??? :?: 2-като включа на задна скорост задните светлини не светят (преди това свтеха-крушките са здрави)ЗАЩО ??? 3-има нещо като някакво лопане в лявата част на предницата,обаче не може да се разбере.всичко било ОК. (ама не е така)ЗАЩО ??? :?: 4-к'во ша кажете за G60 - 4x4 синхро ?????? :?: :wink:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 02 мар 2005 21:35

А преди да пишеш тема ползва ли търсачката, мисля, че ако я иползваш може да намериш отговори на някои от твоите въпроси :wink: не се заяждам, но е писано доста и ако ползваш вече съществуващата информация, ще прочетеш много повече неща по въпросите, отколкото ако чакаш някой да ти пише тук наново :wink: :!:

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Чет 03 мар 2005 15:50

Мога да ти дам мнение по един въпросите ти.И на мен не ми светеха светлините ама днеска си ги оправих.Първо си провери дали крушките са ок и дали не е нещо по инсталацията.За целта откачваш буксата при скоростната кутия дет влиза в черната пластмаса над вала за смяна на предавките даваш е на късо, дажаш контакт и бодеш задна,ако светят значи е от датчика.При мен беше от датчика.Разглобих го (вади се буксата от тялото с отверка) почистваш контактите и събираш.НО ако ламарината дет е фаната най-горе на вала е износена дет натиска лостчето (така беше при мен ) и не може да натиска тогава:
-като разглобиш датчика той се състои от 2 части.Едната е буксата а др. е едно лостче.На буксата има една гумичка отгоре една пружинка вътре и ламаринка дет дава контакт.Та между лостчето и буксата подлагаш една шайба без дупка и го събираш.При мен проработи.Ако ти доиде неква по-добра идея направи го по твоя начин.При мен вече работи :lol:

Потребителски аватар
Rado
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ВЪПРОСЧЕТА ЗА VW PASSAT KOMBI-1.8i G60 4x4

Мнениеот Rado » Пет 04 мар 2005 14:00

vasko написа:1-пробвах го на сняг,обаче задното не ще да върти ЗАЩО ??? :?: 2-като включа на задна скорост задните светлини не светят (преди това свтеха-крушките са здрави)ЗАЩО ??? 3-има нещо като някакво лопане в лявата част на предницата,обаче не може да се разбере.всичко било ОК. (ама не е така)ЗАЩО ??? :?: 4-к'во ша кажете за G60 - 4x4 синхро ?????? :?: :wink:

Когато рагнеш задна датчика за заден ход подава инбпулс на един електромагнит вав задниа деференцял така колата има 4x4 и на заден
Ако електромагнита се е ебал или дачика за задна ниама да имащ 4x4

Върни се в “Passat”