rq Климатроник
rq Климатроник
Нещо климатроника не ми свети колеги,не е болка за умиране но ме дразни.Възможно ли е да е некое бушонче защото и лампата отпред в купето също не свети. Колата ми е Passat B4.

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Чакай сега! Ама на климата само подсветката на бутоните ли не работи?
Ако да, а останалата подсветка по таблото и централната козола работят, значи сигурно вътре е скъсано някое кабелче или е сюизгоряла крушката.
А иначе за това ти дадох линк към предпазителите: за да се ориентираш кой за какво е
Успех!
Ако да, а останалата подсветка по таблото и централната козола работят, значи сигурно вътре е скъсано някое кабелче или е сюизгоряла крушката.
А иначе за това ти дадох линк към предпазителите: за да се ориентираш кой за какво е
Успех!

-
d_tashkov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, осветяването на панела на климатроника е постоянно и независимо от габаритите. Свети когато си на контакт. Най-вероятно - изгорели крушки, щото са две (поне на мен са така). По-смело но внимателно със свалянето на лицевия панел - Има лентов кабел на куплунг. И после всичко се вижда. Аз запоих на изводите един светодиод със съпротивление и вече 1 година - без проблем. Успех