Откачи ми се жилото на врътката-къде се е скрило?
- dqdopop
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Откачи ми се жилото на врътката-къде се е скрило?
Откачи ми се жилото на врътката, с която се регулира температурата на парното (средната). И 2 дена стана не мога да го намеря къде се е завряло. Някакви идеи? Откачи се пролетта, оттогава започва да духа топло, но след няколко минути топлото спира. Ходих в един магазин да гледам каталог, да не е някакъв модел с 3 жила, но там са дадени 4, а и до като се откачи, като задухаше топло ставаше като руска баня.
- dqdopop
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:(
Кажете поне другия му край къде е вързан, като местоположение, как най-лесно да стигна до него...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
basi
и на мен ми се откачи жилото на средната врътка, а не знам как изобщо да стигна до задния край на врътката и дали само се е откачило или се е счупило
наистина някои ако знае как се отстранява този проблем с колегата "дядопоп" ще сме му много благодарни че в тея жегаи направо не се издържа
пиши на кирилица ако искаш да ти съществуват мненията!

наистина някои ако знае как се отстранява този проблем с колегата "дядопоп" ще сме му много благодарни че в тея жегаи направо не се издържа

пиши на кирилица ако искаш да ти съществуват мненията!
- dqdopop
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То хубаво е че са 4, както казах махнах таблото с музиката, махнах жабката и това под нея, махнах това, което е до краката на шофьора, обаче виждам само трите жила. Къде отива жилото на средната врътка? Иначе както беше казал някой в другите теми таблото се сваля лесно, но внимателно
моля попълни си полето местоживеене в профила!

моля попълни си полето местоживеене в профила!