за пасатите има цяла тема в началото на раздела. казва се "какъв модел ми е пасата" mod edit: vaskoto1
новака пита за климатроник на пасат 4
- ivaylodobrev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
новака пита за климатроник на пасат 4
Здравейте,колеги!Дайте някаква по-обстойна информация за климатроник на пасат 4.Като например поддръжка и евентуален ремонт.Не ми се отварят някои клапи.Какжо да правя?Мерси
за пасатите има цяла тема в началото на раздела. казва се "какъв модел ми е пасата" mod edit: vaskoto1
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
Та последно коя година е тоя Пасат и В4 или В5 е за да мога да му помогна на човека
Също така климатроника оригинален ли е или е насаждан допълнително (най-добре снимка на таблото с дисплея и копченцата).Гледан ли е какви грешки дава и въобще какво прави и какво не.
Аз откакто разглобих моя за радиаторчето на парното много ги разбирам тея климатроници
Също така климатроника оригинален ли е или е насаждан допълнително (най-добре снимка на таблото с дисплея и копченцата).Гледан ли е какви грешки дава и въобще какво прави и какво не.
Аз откакто разглобих моя за радиаторчето на парното много ги разбирам тея климатроници
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
Dpop написа:Колеги не че нещо,но темата е от 16 февруари. Автора и
не е писал какво е направил и т.н.
А иначе клапите на климатроника се управляват от ел. мотори, последно чух цена от ок 70 лв./ 1 бр.
С колегата си говорим на лични.Той каза,че проблема му се бил решил от самосебе си - един ден просто почнало да работи.Сега си говорим за принципите на работа въобще и кое кога и защо работи.
Освен клапите с електромотри има и такива на вакуум - 3 броя