Мнение за Пасат В3
- borkoyanchev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мнение за Пасат В3
Дойде време да си взимам и аз кола
и съм си харесал Пасат В3 комби с климатик, но се чудя с какъв двигател: 1.8 моно 90кc., 2.0i 115кс. или 1.6td 80кс. Мнения и съвети приемаме всякакви
.
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
ако намериш 1.8 моно вземай!
Става за газификация ( все пак бенза е 2.40 лв.) и върви добре.
Вписваш се в малкия данък.
Ако не те бъркат парите вземи си 2.0 16клапана -..........много опъва !
Препоръчвам ти комби!
Това е от мен !
А забравих има Б3 с еър бег на волана .Това ако си ги намериш някъде и да е запазена колата я вземаи!
Става за газификация ( все пак бенза е 2.40 лв.) и върви добре.
Вписваш се в малкия данък.
Ако не те бъркат парите вземи си 2.0 16клапана -..........много опъва !
Препоръчвам ти комби!
Това е от мен !
А забравих има Б3 с еър бег на волана .Това ако си ги намериш някъде и да е запазена колата я вземаи!
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
И аз не искам да карам на газ , но...........
Миналия уикенд навъртях 1000 км.
На газ са 90 л х 1.13 = 101.70 лв.
На бензин нямам идея и не ми се иска да знам , но са над 160 лева със сигурност!
Ако не ме бъркаха парите щях да я карам само на бенз. - много хубаво върви и много ме кефи.Все пак си позволявам понякога за до 100 км.
Миналия уикенд навъртях 1000 км.
На газ са 90 л х 1.13 = 101.70 лв.
На бензин нямам идея и не ми се иска да знам , но са над 160 лева със сигурност!
Ако не ме бъркаха парите щях да я карам само на бенз. - много хубаво върви и много ме кефи.Все пак си позволявам понякога за до 100 км.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Miki написа:Взимаш която е по-запазена, и по възможност да не е 'талянка![]()
Иначе аз гласувам за 1.8 моно, слагаш газова и си в джаза.
ай стига горублянски митове и легенди....аз ще кажа обратното взимай по-запаената и ако е италиянка по добре...и една контра теория....за разлика от немеца италиянеца който ще си купи пасат е от по-заможните и по-грижливи стопани щото инак ще си купи фият а не скъп фолксваген...инак има много писано порови из търсачката...
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
а така, а заможният немец БМВ или Мерцедесsilent написа:Miki написа:Взимаш която е по-запазена, и по възможност да не е 'талянка![]()
ай стига горублянски митове и легенди....аз ще кажа обратното взимай по-запаената и ако е италиянка по добре...и една контра теория....за разлика от немеца италиянеца който ще си купи пасат е от по-заможните и по-грижливи стопани щото инак ще си купи фият а не скъп фолксваген...инак има много писано порови из търсачката...
п.с. мойта е "талянка"
п.п.с. всъщност за това има климатик
- stefanov65
- Автомобил: vw golf 1.9 tdi
- Двигател: AJM 2000
vankoni написа:колега взимаи 20i или 18i и на двете стават за газ, моното е слабо за това купе
колега аз имам италианка с всички екстри 1,8 16v,въпреки някои възражения за газта аз я сложих за 400 лв. в Търново преди година и 3 м. чесно да ти кажа доволен съм вече 14000км. пали винаги на бензин и после автомат.обръща на газ,щото можело да гръмне,да ама не ако всичко е добре с центровката и палиш на газ нема страшно?
върви добре доволен съм гори добре 12-13 с клима.градско а извън пада до 8.5 до 100 км.
на газ върви по добре от 2.0І на бензин макар че не е развита и стига до190км при разход 11.Казаха ми да не я пипам като върви щото е голяма бела .
иначе това си е твой избор, и аз не исках газ но 1.13 е по добре от 2.45 или 2.60 нали колкото и малко да гори дизела .пък дизел да си купиш толкова стар и да е ок ...късмет .дано паднеш на добро автомобилче , и още нещо комбито е по стабилно мноо по добре се държи.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
silent написа:Miki написа:Взимаш която е по-запазена, и по възможност да не е 'талянка![]()
При мен са идвали и скъпи VW внос от Жабариа.За мотор читав забрави.Буфтерниците не знаят от къде се източва маслото.Скоро свалях на един пасат B4 главата и О УЖАС.Буталата с по един пръст нагар.Малко преди това свалях главата на моя пасат B3,който е немец.Намокрих едно парцалче с кореселин забърсах челата на буталата и блеснаха.Невероятно но ФАКТ.Имаш ли някакво обяснение за него?????
Въпрос на късмет
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Внос от Италия или от Германия ... , при всяко положение предложи на продавача(ако дадения автомобил ти хареса) да посетите сервиз за оглед на ходовата част и да проверят състоянието на мотора на диагностика. Знаеш, че има достатъчно колеги от форума, които ще ти дадат компетентно и точно мнение.
За съжаление не са митове случаите, които преобладават с изненадите при `талианките. В болшинството случаи собствениците там обръщат много внимание на екстрите и комфортния салон, а и на външния вид, за сметка на това капака над двигателя почти не се отваря.
Иначе си е на късмет
. Виждал съм доста мърляво поддържани купета на автомобили дошли от Германия, но поне повечето са миналави редовен технически преглед, а там принципно не се прави компромис.
За съжаление не са митове случаите, които преобладават с изненадите при `талианките. В болшинството случаи собствениците там обръщат много внимание на екстрите и комфортния салон, а и на външния вид, за сметка на това капака над двигателя почти не се отваря.
Иначе си е на късмет