Здравейте!
Преди време си взех един пасатор Б5, реших да му сменя акомулатора защото беше стар и смотан, уви след като го смених алармата и централното си работят но стъклата не бачкат, огледалата. Проблема с алармата обаче е, че когато я закарах на сервиз ми казаха, че въпреки че е отключена нещо се е бъгнало и колата не разрешава да се влезе в софтуера, момчето от сервиза влиза с някаква, червена машина

(съжалявам за невежеството) та един вид колата е отключена пали си, но си мисли, че е заключена и огледалата и стъклата не бачкат. Смениха ми маслото вчера, обаче днес на таблото ми излиза, че имам проблем с маслото а когато го проверя си е в нормите и не тече. Леко ми примига и една друга лампа отвреме навреме..... та побърка се електрониката на колата. Утре мисля да ходя да сменя алармата така, че ако имате предложения къде да го направя ще съм ви благодарен, мисля, че ако я сменят нещата ще се оправят поне с КОМФОРТ Пакет-а или незнам точно как се води, обаче по таблото тия неща... незнам. Та случвало ли се е на някои и къде ще е най-добре да отида да ми го оправят.
Благодаря ви!