пасат 92 проблем в мотора
- lub0o
- Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
- Двигател:
пасат 92 проблем в мотора
Здравейте колеги преди 1 4ас забелязах странно бучене в двигателя.като оставя колата на обороти при спряло положение всичко е ок но когато подам гаэ до 3000 оборота и повече в двигателя се чува силно вучене след което пускам гаста и пак си работи нормално казаха ми че може да е лагер
някой може ли да ми даде някаква информация

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Като цяло- много е относително дали може да се кара така, но гадни шумове около мотора (и въобще по колата) винаги са си притеснителни и аз не бих ги оставил.
За да провериш от къде идва чукането можеш един по един да сваляш ремъците (без ангренажния, разбира се!), палиш, даваш газ и слушаш. За 1 минута дори да не се върти водната помпа, няма да прегрее двигателя, но на теб цяла минута по принцип няма и да ти трябва
Моя съвет е- спешен преглед при гинеколог... ъъъ.. механик и отстраняване на чукането!
За да провериш от къде идва чукането можеш един по един да сваляш ремъците (без ангренажния, разбира се!), палиш, даваш газ и слушаш. За 1 минута дори да не се върти водната помпа, няма да прегрее двигателя, но на теб цяла минута по принцип няма и да ти трябва

Моя съвет е- спешен преглед при гинеколог... ъъъ.. механик и отстраняване на чукането!